DAVINCI

DaVinci Vaporisaattorit: Puhtautta, Innovatiivisuutta ja Hallintaa

Koe DaVincin kuivayrtti- ja monikäyttöisten vaporisaattorien valikoima. DaVincin vaporisaattorit toimittavat keskimäärin 90% viileämpää höyryä, tarjoten teknologiaa, joka sopii kätevästi 510-öljy-yhteensopivaan vaporisaattoriin. Erinomainen makuinen höyry syntyy, kun yhdistetään ensiluokkaisia materiaaleja, kuten lasia ja zirkonia-keraamia, tarkkuuslämpötilan kanssa terpeenien uuttamiseksi.

Terpeenit, tunnettuja niiden tuottamasta mausta ja aromeista, aktivoituvat eri lämpötila-alueilla, joita kutsutaan "kiehumispisteiksi".

Matalalämpötilainen höyrystäminen, jota DaVinci Vaporisaattorit tarjoavat, aktivoi nämä elementit tuhoamatta niiden molekyylikoostumusta, mikä johtaa erinomaiseen makuun. Erinomainen makuinen höyry syntyy, kun yhdistetään ensiluokkaisia materiaaleja, kuten lasia ja zirkonia-keraamia, tarkkuuslämpötilan kanssa terpeenien uuttamiseksi.

Puhdas Lasi-ilmatie

DaVinci lupaa rakentaa vain puhtaimmista vaporisaattorikomponenteista. Meidän Clean First™ -etiikkamme tarkoittaa, että metallia tai muovia ei käytetä tiiviissä zirkonia/lasi-höyrystysteissämme, tarjoten puhtautta konossööreille. Terpeenit eivät ole koskaan maistuneet näin hyvältä.

Kaikki Lämpö, Ei Polttoa

Uuttaminen on kaikki lämpötilan hyödyntämisestä vaporisaattorissa, jotta aktivoitaisiin tiettyjä kiehumispisteitä. Lämpötila-alueella 0–221 °C, DaVincin teknologia ylpeilee +/- 1 °C tarkkuudella lämpötilassa, jotta lämmityskontrolli on suoraan käsissäsi.

IQC, Arjen Kuljettaja

Korostaen lämpötilakontrollia, sovellusyhteyttä, vaihdettavaa 18650-akkua ja USB-C-latausta, IQC:ssa on kaikki mitä tarvitset täyttävään istuntoon.

DaVinci on rakentanut vaporisaattoreita puhtaan ensin -etiikalla vuodesta 2012, ja IQC ei ole poikkeus. Puhtaan ensin -periaate tarkoittaa, että DaVinci lupaa rakentaa vain puhtaimmista komponenteista. Metalleja tai muoveja ei käytetä tiiviissä zirkonia- ja lasivuoratuissa keraamisissa ilmateissämme. Kaikki elektroniikka ja juotokset on täysin eristetty mistään höyryä koskettavista osista.

DaVinci MIQRO-C Vaporisaattori: Pieni, Yksinkertainen ja Huomaamaton

Sen 18350 irrotettavalla akulla, USB-C nopealla latausportilla ja helposti käytettävillä Smart Path™ -lämpötila-asetuksilla, MIQRO-C on täydellinen kompakti vaporisaattori nopeaan mikroannostelusessioon.

Koe MIQRO-C:n kätevyys, jossa 18350 akku latautuu vain 45 minuutissa. Ymmärrämme, että turhauttavin asia kannettavassa vaporisaattorissa on, kun akku loppuu yllättäen. DaVincillä olemme ottaneet tämän huomioon ja työskennelleet ahkerasti latausajan minimoimiseksi implementoimalla Type C -latausteknologiaa.

ARTIQ Patruuna-Vaporisaattorin Ominaisuudet

Yhteensopiva standardin 510-patruunoiden kanssa

Pitkä Ilmatie Vähentää Höyryn Lämpöä 90%

Täysin Piilotettu Kammio

Toimittaen keskimäärin 90% viileämpää höyryä, ARTIQ:n pidennetty ilmatie jäähdyttää kuumaa höyryä takaisin huoneenlämpötilaan.

Laajoissa testeissä ARTIQ:n keskimääräinen höyrylämpötila oli 28°C verrattuna 67°C:een ylhäältä ladattavissa 510-laitteissa.

DAVINCI

Tuotteita yhteensä 24 kpl.

Näytetään 1-24 yht. 24 tuotteesta