THCJD

THC-JD Tuotteet – Laadukkaat Vaihtoehdot Sinulle

Tervetuloa tutustumaan THCJD valikoimaamme, joka tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman THC variantteja. THC-JD on luonnossa esiintyvä fytokannabinoidi, joka muistuttaa rakenteeltaan THC:tä, mutta poikkeaa siinä tärkeällä tavalla: sen hiiliketjun pituudessa. Pidemmät ketjut viittaavat suurempaan sitoutumiskykyyn ihmisen kannabinoidireseptoreihin. Luonnollisessa muodossaan THC-JD esiintyy äärimmäisen vähäisinä määrinä. Tuotantoprosessissa CBD:tä muunnetaan lämmön tai kemiallisten katalyyttien avulla, luoden uuden molekyylin, jolla on pidempi ketju kuin CBD:llä.

THC-JD Distillaatti – Puhtautta ja Laatua

THC-JD distillaatti on puhdistettu uute, jota voidaan käyttää monenlaisissa tuotteissa, joissa on käytetty muita kannabinoideja. Toistaiseksi tietyt tuotetyypit ovat yleisempiä, kun yritykset tuovat markkinoille omia THC-JD tuotteitaan.

Tutustu Valikoimaamme

Kertakäyttöiset THC-JD höyrystimet: Makuina mm. Hawaiian Snow, Berry Gelato, Pineapple Express, San Francisco Valley, Skywalker OG ja Watermelon Zkittles.

THC-JD 510 patruunat: Saatavilla makuina Green Apple Crunch, Watermelon Skittlez, Mango Kush ja Hawaiian Snow.

CCELL Vape Teknologia

Kertakäyttöiset höyrystimemme on varustettu CCELL teknologialla, joka takaa tasaisen höyrystyskokemuksen. EVO-atomisaattorin tieteellisesti laskettu huokosjako ja tasainen lämmönjako höyrystää laajemman valikoiman terpeenejä, tarjoten jopa 34% enemmän makua. Optimoitu keraaminen koostumus ja kehittynyt käämimuotoilu parantavat lämpötehokkuutta. Käämi on käsitelty hapettumista kestäväksi, tarjoten tarkkaa vastusta ja 20% parempaa tuotteen johdonmukaisuutta.

Luonnollinen ja THC-Vapaa

Tuotteemme on valmistettu parhaista luonnollisista ainesosista, sisältäen puhtaita orgaanisia kannabinoideja ja terpeenejä ilman lisäaineita. Jokainen erä testataan perusteellisesti riippumattomassa laboratoriossa, varmistaen 0.00% THC-pitoisuuden.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE:

Kaikki tuotteet ovat 100% laillisia ja valmistettu EU:ssa hamppuperäisestä CBD:stä. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Tuotteet eivät sovellu raskaana oleville ja imettäville naisille, aktiivisille ja ammattiautoilijoille tai raskaiden koneiden käyttäjille. Älä aja moottoriajoneuvoa tai käytä raskaita koneita nauttimisen jälkeen. Tuotteet noudattavat lakia nro 167/1998 §5. Tarkoitettu seuraaviin tarkoituksiin; teollisuus-, tekniset ja puutarhanhoitotarkoitukset. Ei suoraan kulutukseen tai tupakointiin. Tuotteet ovat myynnissä vain yli 18-vuotiaille. Kyseessä on keräilykohde.

THCJD

Tuotteita yhteensä 25 kpl.

Näytetään 1-25 yht. 25 tuotteesta