THCH

Tutustu THCH-tuotteisiimme

THCH on fytokannabinoidi, joka esiintyy luonnollisesti pieninä määrinä kannabis-kasvissa. Sitä voidaan tuottaa lisäämällä hiiliatomeja CBD-molekyyliin käyttämällä prosessia, jota kutsutaan "terpenylaatioksi". Tämä menetelmä sisältää terpeenijohdannaisen, ja se luo uuden molekyylin, jolla on pidempi ketju kuin CBD:llä. THCH on uusi tulokas kannabinoidien joukossa, mutta se on jo nyt erittäin kysytty sen ainutlaatuisen koostumuksensa vuoksi.

THCH-tislaateista, jotka ovat puhdistettuja uutteita, voidaan valmistaa monenlaisia tuotteita, joita olet nähnyt muiden kannabinoidien yhteydessä. Tällä hetkellä tietyt tuotetyypit ovat kuitenkin yleisempiä, kun yritykset tuovat markkinoille omia THCH-formulaatioitaan.

Tutustu valikoimaamme kertakäyttöisiä THCH-höyryttimiä, joissa on makuja kuten Hawaiian Snow, Berry Gelato, Pineapple Express, San Francisco Valley, Skywalker OG, Juicy Apple, Mango Kush, Peach, Super Lemon Haze, Fresh Strawberry ja Watermelon Zkittles. Tarjoamme myös sekoitetun hedelmän THCH-karkkeja.

CCELL Höyrytysteknologia

Kertakäyttöiset höyryttimemme on varustettu CCELL-teknologialla, joka takaa tasaisen käyttökokemuksen. Tieteellisesti laskettu huokosten jakautuminen ja tasainen lämmönjakautuminen EVO-atomisaattorissa höyrystää laajemman valikoiman terpeenejä, tuottaen jopa 34% enemmän vaikutusta. Optimoitu keraaminen koostumus ja edistyksellinen käämimuotoilu parantavat lämmöntehokkuutta. Lämmityskäämi on käsitelty hapettumisenkestäväksi, mikä tarjoaa tarkan vastuksen ja parantaa tuotteen johdonmukaisuutta 20%:lla.

Luonnollinen ja THC-vapaa

Tuotteemme on valmistettu parhaista luonnon ainesosista, sisältäen puhdasta orgaanista kannabinoideja ja terpeenejä ilman lisäaineita. Jokainen erä käy läpi tiukan riippumattoman laboratoriotestauksen, varmistaen 0,00% THC-pitoisuuden.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE:

Kaikki tuotteet ovat 100% laillisia ja valmistettu EU:ssa hamppuperäisestä CBD:stä.

Pidä tuotteet poissa lasten ulottuvilta. Nämä tuotteet eivät sovellu raskaana oleville ja imettäville naisille, aktiivisille ja ammattiautoilijoille tai raskaiden koneiden käyttäjille.

Älä aja moottoriajoneuvoja tai käytä raskaita koneita nautittuasi tuotteita.

Tuotteet noudattavat lakia Nro. 167/1998 §5.

Tarkoitettu seuraaviin tarkoituksiin; teollisuus-, tekniset ja puutarhanhoitotarkoitukset.

Ei suoraan nautittavaksi tai poltettavaksi.

Nämä tuotteet ovat myynnissä vain yli 18-vuotiaille.

Kyseessä on vain keräilykappale.

THCH

Tuotteita yhteensä 26 kpl.

Näytetään 1-26 yht. 26 tuotteesta