search

CRAFTY+ PLUS 2021 (USB-C) - STORZ & BICKEL

246,24 €

CRAFTY + PLUS 2021 (USB-C) 2021 STORZ & BICKEL

Lähde uskomattomalle matkalle korkeatasoisten kokemusten pariin CRAFTY+:n avulla, joka on uraauurtava, paristokäyttöinen laite, joka on suunniteltu huolellisesti kuivien yrttien ystäville. Huomioithan, että CRAFTY+ on suunniteltu yksinomaan kuiville yrteille, eikä sitä ole tarkoitettu tupakan, tupakkatuotteiden tai nikotiinin käyttöön.

Määrä

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

CRAFTY+ aloittaa uuden aikakauden mukavuudessa tinkimättä laadusta. Se erottuu oleellisena kumppanina niille, jotka arvostavat sekä kannettavuutta että huipputason suorituskykyä. Tämä kompakti laite on porttisi kokea vertaansa vailla oleva höyryn laatu, rikas maku ja pehmeä ilmanvirtaus, määritellen päivittäisen rutiinisi uudelleen.

Innovatiiviset Päivitykset Parannetun Kokemuksen Vuoksi

Nopea Lataus: USB-C-latausliitännän käyttöönotto lyhentää merkittävästi latausaikaa, nyt 25 minuuttia nopeammin, varmistaen laitteesi olevan valmis aina kun sinä olet.

Lisääntynyt Kapasiteetti: Täyttökammio on suunniteltu harkitusti laajemmaksi 1,4 cm³:iin ja siinä on keraaminen pinnoite, tarjoten pidemmän ja nautinnollisemman istunnon.

Intuitiiviset Ominaisuudet Käyttäjäystävälliseen Käyttöön

Yksinkertaistettu Ohjaus: CRAFTY+ tarjoaa yhden napin ohjausjärjestelmän, mikä tekee siitä uskomattoman käyttäjäystävällisen ja mukavan kaikille.

Muokattavat Lämpötila-asetukset: Räätälöi kokemuksesi kolmella esiasetetulla lämpötilalla:

Peruslämpötila: 180°C (356°F) tasapainoiseen istuntoon.

Booster-lämpötila: Lisää +15°C (27°F) kaksoisnapsautuksella, tehostaen intensiteettiä.

Superbooster-lämpötila: Nosta edelleen +30°C (54°F) kolmoisnapsautuksella, vahvempaa kokemusta varten.

Sovellusintegraatio: Personoi asetuksiasi edelleen omistetun sovelluksen avulla, tarjoten vielä räätälöidymmän kokemuksen.

Vertaansa Vailla Oleva Ilmanvirtaus: Se takaa jatkuvasti sujuvan vetäisyn, kiitos sen poikkeuksellisen ilmanvirtaussuunnittelun.

Puhdas Makutakuu: Koe kuivien yrttiesi todellinen olemus ilman kompromisseja maussa.

Laajennettu Takuu: Tarjolla on vakiona 2 vuoden takuu, ja rekisteröitymällä saatavilla on lisäksi 1 vuoden lisätakuu, tarjoten mielenrauhaa.

Yhteenveto

CRAFTY+ ei ole vain laite; se on elämäntapavalinta niille, jotka arvostavat hienoja asioita. Sen yhdistelmä kannettavuudesta, suorituskyvystä ja käyttäjäystävällisistä ominaisuuksista tekee siitä vertaansa vailla olevan valinnan markkinoilla. Ota vastaan seikkailu, joka odottaa STORZ & BICKELin kanssa, missä jokainen istunto on matka korkeatasoisiin kokemuksiin.

820-2021

Video

Click on a thumbnail to load the video

 Reviews

Be the first to write your review !