search

UTILLIAN 722 - BLACK

156,16 €

Esittelemme UTILLIAN 722 - MUSTA kuivayrttifordamoinnin: Kohota Vapetuskokemuksesi

Kohota vapetuskokemuksesi UTILLIAN 722 - MUSTA kuivayrttifordamoinnilla, todellisella pelinmuuttajalla kannettavien fordampereiden maailmassa. Tämä poikkeuksellinen laite on valmistettu tarkkuudella ja innovaatiolla, ja se tarjoaa joukon huippuluokan ominaisuuksia, jotka erottavat sen joukosta. Olitpa kokenut vapetysharrastaja tai uusi kuivayrttifordamoinnin maailmassa, UTILLIAN 722 on suunniteltu vakuuttamaan.

Määrä

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

Konvektiivinen lämmitys vertaansa vailla olevaan makuun

Yksi UTILLIAN 722:n näkyvimmistä ominaisuuksista on sen konvektiivinen lämmitystyyli. Toisin kuin perinteiset johtavat fordampit, konvektiolämmitys varmistaa, että kuivat yrttisi lämpenevät tasaisesti ja perusteellisesti, mikä johtaa vertaansa vailla olevaan makuun ja höyryn laatuun. Hyvästit epätasaisesti kypsennetyille yrteille ja tervehdys puhtaalle, sileälle ja maukkaalle vapetukselle.

Mukautettava lämpötilansäätö

Neljällä peruslämpötila-asetuksella voit räätälöidä vapetuskokemuksesi mieltymyksiesi mukaan. Olipa suosikkisi mieto, makuinen sessio tai voimakkaampi, intensiivinen höyry, UTILLIAN 722 kattaa sinut. Lisäksi parannettu boost-tila mahdollistaa yrttien täyden uuttamisen todella tyydyttävään sessioon.

Korkeampi enimmäislämpötila monipuolisuutta varten

Niille, jotka nauttivat erilaisten yrttien tarjoamista makujen ja vaikutusten täydestä kirjosta, UTILLIAN 722 ylpeilee korkeammalla enimmäislämpötilalla verrattuna moniin muihin markkinoilla oleviin fordampereihin. Tämä tarkoittaa, että voit kokeilla laajan valikoiman yrttejä ja kokea kunkin yksilölliset edut.

Käyttäjäystävällinen suunnittelu

UTILLIAN 722:ssa on yhden painikkeen käyttö, mikä tekee siitä uskomattoman helpon käyttää. Ei monimutkaisia asetuksia tai sekavia valikkoja - paina vain nappia ja olet valmis nauttimaan suosikkiyrteistäsi. Eristetty ilmavirta varmistaa, että höyry pysyy puhtaana ja koskemattomana puhdasta ja nautinnollista kokemusta varten.

Nopea lämpenemisaika

Ei enää odottelua yrttien nauttimiseksi. UTILLIAN 722 lämpenee vain 30 sekunnissa, mikä mahdollistaa nopean vapetussession nauttimisen lähes välittömästi. Olitpa liikkeellä tai tarvitset nopean tauon, tämä laite kattaa sinut.

Kompakti ja tyylikäs muotoilu

UTILLIAN 722 ylpeilee päivitetystä rungosta, joka ei ole vain tyylikäs, vaan myös ergonominen ja istuu mukavasti kädessäsi. Huomaamaton ja tyylikäs musta viimeistely lisää kosketuksen hienostuneisuutta vapetuskokemukseesi, olitpa sitten kotona tai liikkeellä.

Tilava yrttikammio

Laiteen yrttikammio voi pitää jopa 0,4 grammaa yrttiä, mikä antaa sinulle runsaasti kapasiteettia tyydyttävään sessioon ilman jatkuvaa lataamista.

Pitkäkestoinen akunkesto

2300mAh akulla varustettuna UTILLIAN 722 varmistaa, että vapetussiunnitkeet kestävät pidempään. Hyvästit useille latauksille ja nauti keskeytyksettömästä vapetuksesta.

Automaattinen sammuminen turvallisuuden varmistamiseksi

Akun säästämiseksi ja turvallisuuden varmistamiseksi UTILLIAN 722 sisältää 10 minuutin automaattisen sammutustoiminnon. Voit vapettaa mielenrauhassa, tietäen että laitteesi ei ylikuumene eikä tyhjennä akkua tarpeettomasti.

Vapaasti virtaava ilmavirta

Koe UTILLIAN 722:n sujuva ja vapaasti virtaava ilmavirta, joka parantaa jokaista vedon laatua ja antaa sinun nauttia yrttien täydestä mausta.

Mitä sisältyy?

Kun ostat UTILLIAN 722 - MUSTAN, saat kaiken tarvittavan aloittaaksesi heti:

1 x UTILLIAN 722 - MUSTA kuivayrttifordamoinnin

1 x O-rengas näyttöpaketti

1 x USB-kaapeli

1 x Puhdistusharja

1 x Sekoitustyökalu

1 vuoden vaivaton takuu

Miksi valita UTILLIAN 722?

Markkinoilla tulvivan fordampereiden joukossa UTILLIAN 722 - MUSTA erottuu huippuluokan valintana vaativille käyttäjille. Sen konvektiolämmitys, mukautettavat lämpötila-asetukset, nopea lämmitysaika ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä välttämättömän niille, jotka vaativat parasta vapetuskokemuksessaan. Keskipisteenään maku, suorituskyky ja käyttäjäystävällinen käyttö, UTILLIAN 722 - MUSTA on täydellinen kumppani niille, jotka arvostavat vapetuskokemuksen hienoja yksityiskohtia. Kohota vapetusmatkasi tänään tällä poikkeuksellisella kuivayrttifordamoinnilla

Tilaa UTILLIAN 722 - MUSTA tänään

Älä jää paitsi mahdollisuudesta omistaa UTILLIAN 722 - MUSTA ja kokea kuivayrttifordamoinnin tulevaisuus. Tilaa omasi tänään ja vie vapetuskokemuksesi uusiin korkeuksiin.

Vaivaton takuu

Levollisin mielin, kiitos yhden vuoden vaivattoman takuumme, joka varmistaa, että sijoituksesi UTILLIAN 722:een on suojattu. Olemme varmoja, että rakastat uutta fordampiasi, mutta jos kohtaat ongelmia, omistautunut asiakastukitiimimme on täällä auttamassa sinua. Päivitä vapetusleikkiäsi UTILLIAN 722 - MUSTA kuivayrttifordamoinnilla. Tilaa nyt ja löydä lopullinen maku, mukavuus ja suorituskyky. Kohota vapetuskokemuksesi tänään!

767bl
 Reviews

Be the first to write your review !