• Uusi
THCH GREEN APPLE CRUNCH 510 CCELL 1ML CARTRIDGE - EL GRINGO MEDVAPE WEED THC
search
  • THCH GREEN APPLE CRUNCH 510 CCELL 1ML CARTRIDGE - EL GRINGO MEDVAPE WEED THC

THCH GREEN APPLE CRUNCH 510 CCELL 1ML CARTRIDGE - EL GRINGO

33,02 €

EL GRINGO THCH GREEN APPLE CRUNCH 510 CCELL 1ML PATRUUNA

Tervetuloa tuoreeseen käänteeseen THCH:ssa uusimman tuotteemme myötä: THCH Green Apple Crunch 510 CCELL 1ML patruuna, kunnianosoitus klassiselle apple kush -lajikkeelle.

Määräalennus

Määrä Määräalennus Säästät
2 5% 3,30 €
3 10% 9,90 €
10 30% 99,05 €
Määrä


Volume discounts

Quantity Määräalennus You Save
2 5% Up to 3,30 €
3 10% Up to 9,90 €
10 30% Up to 99,05 €
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

Puhdas, Luonnollinen ja THC-vapaa

Sitoutumisemme puhtauteen on ehdoton. Tämä patruuna on THC-vapaa, varmistaen laillisen ja päihtymättömän höyryttelykokemuksen. Käytämme vain parhaita luonnollisia ainesosia, keskittyen puhtaisiin orgaanisiin kannabinoideihin ja terpeeneihin, ja vältämme tiukasti lisäaineita. Tämä takaa puhtaan, luonnollisen ja aidon höyryttelykokemuksen.

Perusteellinen Riippumaton Testaus Takuulaadun Varalta

Laatu ja turvallisuus ovat ensiarvoisen tärkeitä. Jokainen THCH Green Apple Crunch -erämme käy läpi tiukan testauksen itsenäisissä laboratorioissa. Tämä perusteellinen prosessi varmistaa, että jokainen patruuna ylläpitää 0,00 % THC-tasoa, pitäen kiinni lupauksestamme ylivoimaisesta laadusta.

Uudenaikainen THCH ja 10-OH Koostumus

THCH Green Apple Crunch -tuotteemme sisältää THCH:ta, ainutlaatuista fytokannabinoidia, jota esiintyy luonnostaan kannabis-kasvissa. Tieteellisessä prosessissa, jota kutsutaan 'terpenylaatioksi' ja joka sisältää ylimääräisten hiiliatomien lisäämisen CBD-molekyyliin, olemme parantaneet luonnollista kannabinoidiprofiilia. Tuloksena on uusi, pitempi molekyyliketju, joka erottuu erityisellä koostumuksellaan.

10-OH, toinen keskeinen ainesosa, on heksahydrokannabinolin hydroksijohdannainen. Vaikka sitä esiintyykin vain jälkiä kannabis-kasvissa, tuotamme sitä kontrolloidussa laboratorioympäristössä. Tämä sisältää edistyneen prosessin, jossa CBD:tä vedytetään ja käytetään kehittyneitä tekniikoita tuotteen luomiseksi, joka on todella ainutlaatuinen.

Edistynyt CCELL Teknologia

Patruunamme on suunniteltu käyttäen uusinta CCELL-teknologiaa. Tähän sisältyy:

Tieteellisesti laskettu huokosten jakautuminen ja tasainen lämmön jakautuminen, varmistaen terpeenien tehokkaan atomisoinnin.

Optimoitu keraaminen kaava ja parannettu käämimuotoilu suuremmalle lämpötehokkuudelle.

Edistynyt hapettumisenkestävä käsittely lämmityskäämissä, parantaen tarkkuutta ja johdonmukaisuutta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Valmistettu EU:ssa, THCH Green Apple Crunch -patruunamme on valmistettu hamppuperäisestä CBD:stä. Ne ovat 100 % laillisia ja yhdenmukaisia ​​lain nro 167/1998 §5 kanssa.

Pidettävä poissa lasten ulottuvilta.

Ei sovellu raskaana oleville tai imettäville naisille, aktiivisille ja ammattiajajille tai raskaiden koneiden käyttäjille.

Väärinkäytön sattuessa syö ja juo riittävästi; vaikutukset yleensä laantuvat muutaman tunnin sisällä.

Vältä moottoriajoneuvojen käyttöä tai raskaiden koneiden käyttöä nauttimisen jälkeen.

Tämä tuote on tarkoitettu vain teollisuus-, teknisiin ja puutarhanhoitotarkoituksiin. Sitä ei ole tarkoitettu suoraan nautittavaksi tai tupakoitavaksi ja se on keräilytuote. Myynti on rajoitettu yli 18-vuotiaille henkilöille.

CORE
3800236001423
 Reviews

Be the first to write your review !