• Uusi
9% THC-H + 35% 10-OH HAWAIIAN SNOW DISPOSABLE - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC
search
  • 9% THC-H + 35% 10-OH HAWAIIAN SNOW DISPOSABLE - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC

9% THC-H + 35% 10-OH HAWAIIAN SNOW DISPOSABLE - EL GRINGO

49,55 €

EL GRINGO THC-H HAWAIIAN SNOW - 9% THCH + 35% 10-OH

Tervetuloa EL GRINGO THC-H HAWAIIAN SNOW -tuotteen pariin! Olemme ylpeitä esitellä sinulle tämän ainutlaatuisen tuotteen, joka yhdistää uusimman THC-H-kannabinoidin ja huikean Hawaiian Snow -sativan. Olipa olet sitten kokenut kannabiksen käyttäjä tai vasta-alkaja, tämä tuote tarjoaa sinulle unohtumattoman kokemuksen.

Määräalennus

Määrä Määräalennus Säästät
2 5% 4,95 €
3 10% 14,86 €
10 30% 148,64 €
Määrä


Volume discounts

Quantity Määräalennus You Save
2 5% Up to 4,95 €
3 10% Up to 14,86 €
10 30% Up to 148,64 €
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

9% THCH + 35% 10-OH HAWAIIAN SNOW DISPOSABLE - EL GRINGO

Hawaiian Snow on vuoden 2003 Cannabis Cup -voittaja, ja se edustaa Haze-suvun parhaimpia geenejä. Siinä yhdistyvät Neville's Haze, Pure Haze ja Hawaiian Haze yhdeksi ylivertaiseksi sativaksi. Tämä huippuainesosa on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea sativan energisen vaikutuksen.

THC-H on yksi uusimmista kannabinoideista, jota on eristetty ja tutkittu. THC-H:ta esiintyy luonnossa erittäin pieninä määrinä, mutta sen pitkäketjuinen rakenne viittaa siihen, että se saattaa olla erityisen tehokas sitoutumaan ihmisen kannabinoidireseptoreihin. Tuotteemme on valmistettu käyttäen terpenylaatiota, jossa heptyyliresorcinoli yhdistetään PMD-terpeenijohdannaisen kanssa luoden uuden molekyylin, jolla on pidempi rakenne kuin perinteisellä THC:lla.

10-OH puolestaan on hydroksyyliderivaatti hexahydrokannabinolista, ja sitä esiintyy luonnossa vain jälkiä kannabiskasvissa. Käytännössä se valmistetaan laboratoriossa vedyttämällä CBD:tä, terpeenejä tai käyttämällä keinotekoisia mahamehuja. Tämä ainutlaatuinen ainesosa syntyy hexahydrokannabinolin hapettuessa maksassa, ja se on tärkeä entsyymi vieraiden aineiden aineenvaihdunnassa.

CCELL-teknologia, jota käytetään tässä tuotteessa, on suunniteltu tieteellisesti laskettujen tasaisen huokosjakauman ja tasaisen lämmönjakelun avulla. Tämä takaa sen, että voit nauttia laajasta valikoimasta terpeenejä ja saada jopa 34% enemmän höyryä. Lisäksi optimoitu keraaminen muotoilu ja parannettu käämi suunnittelu parantavat lämmön tehokkuutta ja vähentävät haitallisten sivutuotteiden tuotantoa jopa 57%. Tuotteemme on valmistettu käyttäen edistyksellistä hapettumista kestävää käsittelyä lämmityskäämissä, mikä takaa tarkan vastuksen ja 20% parannuksen tuotteen laadussa.

Tärkeää huomauttaa on, että kaikki tuotteemme ovat 100% laillisia ja valmistettu EU:ssa hamppupohjaisesta CBD:stä. Ne eivät sisällä THC:ta, joten voit nauttia niistä turvallisesti ilman huolta psykoaktiivisista vaikutuksista.

Huomioithan, että tuotteemme eivät sovi lapsille, raskaana oleville tai imettäville naisille, aktiivisille kuljettajille tai raskaan koneiston käyttäjille. Niitä ei myöskään tule käyttää ennen ajoneuvojen tai koneiden käyttöä.

EL GRINGO THC-H HAWAIIAN SNOW -tuote täyttää kaikki lainsäädännölliset vaatimukset ja on tarkoitettu teollisiin, teknisiin ja puutarhanhoitotarkoituksiin. Tämä tuote ei ole tarkoitettu suoraan nautittavaksi tai poltettavaksi.

Tervetuloa EL GRINGO THC-H HAWAIIAN SNOW -tuotteen maailmaan, joka tarjoaa sinulle unohtumattoman matkan uusimpien kannabinoidien ja huippulaadun maailmaan. Ole hyvä ja tutustu tuotteeseemme ja nauti turvallisesti vastuullisesti. Muistathan, että tämä tuote on tarkoitettu vain yli 18-vuotiaille henkilöille.

3800236001201
 Reviews

Be the first to write your review !