• −20%
STRAWBERRY 8% THCJD VAPE & 35% 10-OH 1ml - HERO THC MEDVAPE WEED
search
  • STRAWBERRY 8% THCJD VAPE & 35% 10-OH 1ml - HERO THC MEDVAPE WEED

STRAWBERRY 8% THCJD VAPE & 35% 10-OH 1ml - HERO

49,55 €
39,64 € Säästä 20%

Esittelemme HERO:n Mansikka 8% THCJD Vape & 35% 10-OH 1ml

HERO Vapes on ylpeä esitellessään Mansikka 8% THCJD Vapen & 35% 10-OH 1ml tuotteemme. Löydä ainutlaatuinen vape-tuote, joka on huolellisesti valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista.

Määräalennus

Määrä Määräalennus Säästät
10 30% 118,91 €
Määrä


Volume discounts

Quantity Määräalennus You Save
10 30% Up to 118,91 €
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

Mikä on THCJD?

THCJD on luonnollisesti esiintyvä kannabinoidi (fytokannabinoidi) ja THC:n variantti. Vaikka se näyttää rakenteellisesti samankaltaiselta, siinä on avainero: sen hiilisivuketjun pituus. Pidemmät ketjut viittaavat suurempaan sitoutumisaffiniteettiin ihmisen kannabinoidireseptoreihin. Luonnollisessa muodossaan THCJD esiintyy erittäin pieninä määrinä. Tuotantomuoto vaatii CBD:n muuttamista lämmön tai kemiallisten katalyyttien avulla, mikä johtaa uuteen molekyyliin, jossa on pidempi ketju kuin CBD:ssä.

Laatu ennen kaikkea

HERO Vapes asettaa laadun etusijalle. Teemme yhteistyötä ainoastaan markkinoiden johtavien vape-toimittajien kanssa hankkiaksemme parhaat raaka-aineet tuotteisiimme. Valitsemalla HERO:n valitset tinkimättömän laadun ja varmistat, että saat vain parasta vape-kokemusta.

Puhtaat ja luonnolliset raaka-aineet

Tuotteemme on valmistettu parhaista luonnollisista raaka-aineista, joissa on puhtaita orgaanisia kannabinoideja ja terpeenejä ilman lisäaineita. Jokainen erä käy läpi tiukan itsenäisen laboratoriotestauksen, ja siinä taataan 0,00% THC-pitoisuus.

Edistyksellinen CCELL Vape -teknologia

Kertakäyttöisemme on varustettu huippuluokan CCELL-teknologialla, mikä takaa tasaisen ja pehmeän vaping-kokemuksen. Tieteellisesti laskettu huokosten jakautuminen ja tasainen lämmön jakautuminen EVO:ssa atomisoivat laajemman valikoiman terpeenejä, tarjoten jopa 34% enemmän makua. Optimoidun keramiikan ja kehittyneen kelojen suunnittelun ansiosta lämmön tehokkuus paranee. Lämmityskela käy läpi hapettumisenkestävän käsittelyn, mikä tarjoaa tarkkaa vastusta ja 20% parannuksen tuotteen tasalaatuisuuteen.

Laillisia ja turvallisia

Kaikki tuotteemme ovat 100% laillisia ja valmistettu EU:ssa hamppuperäisestä CBD:stä. Turvallisuus on meille ensisijainen tavoite, joten pidäthän nämä tuotteet poissa lasten ulottuvilta. Ne eivät sovellu raskaana oleville tai imettäville naisille, aktiivisille ja ammattilaiskuljettajille tai raskaiden koneiden käyttäjille. Muista olla ajamatta moottoriajoneuvoja tai käyttämättä raskaita koneita nauttimisen jälkeen. Tuotteemme noudattavat lakia numero 167/1998 §5 ja on tarkoitettu ainoastaan teollisuus-, teknisiin ja puutarhakäyttötarkoituksiin. Niitä ei tule käyttää suoraan nauttimiseen tai tupakointiin, ja ne ovat myytävissä ainoastaan yli 18-vuotiaille henkilöille. Tämä tuote on keräilykappale ja tarkoitettu vain siihen tarkoitukseen.

3800236001560
 Reviews

Be the first to write your review !