• Uusi
9% THCH VAPE + 35% 10-OH PEACH 2ml (0%THC) CORE WEED MEDVAPE THC
search
  • 9% THCH VAPE + 35% 10-OH PEACH 2ml (0%THC) CORE WEED MEDVAPE THC

9% THCH VAPE HYBRID PEACH 2ml (0%THC) CORE

66,07 €

9% THCH + 35% 10-OH PEACH DISPOSABLE CORE: Uusi aikakausi hampun innovaatiossa

Peach-maun ydin

Tervetuloa hampusta johdettujen tuotteiden maailmaan. Uusin tuotteemme, 9% THCH + 35% 10-OH PEACH Disposable Core, on ainutlaatuinen yhdistelmä puhdasta laatua ja makua, joka muuttaa käsityksesi hampun tuotteista. Siinä on herkullinen persikkamau.

Määräalennus

Määrä Määräalennus Säästät
2 5% 6,61 €
3 10% 19,82 €
10 30% 198,22 €
Määrä


Volume discounts

Quantity Määräalennus You Save
2 5% Up to 6,61 €
3 10% Up to 19,82 €
10 30% Up to 198,22 €
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

9% THCH + 35% 10-OH PEACH DISPOSABLE CORE

THC-H: Edistyksellinen kannabinoidi

Kannabisteollisuuden jatkuessa kehittymistään, THC-H erottuu mullistavana kannabinoidina. Se on peräisin hampusta ja marihuanakasveista ja syntetisoidaan innovatiivisen "terpenylaation" prosessin kautta. Tämä prosessi luo molekyylin, jolla on pidempi ketju kuin THC:llä, mikä osoittaa suuremman affiniteetin ihmisen kannabinoidireseptoreihin. Toisin kuin THC, THC-H esiintyy luonnollisesti vain jälkihäivähdyksinä ja on täysin THC-vapaa.

10-OH: Parannettu kokemus hydroksijohdannaisella

10-OH, hexahydrokannabinolin hydroksijohdannainen, merkitsee merkittävää edistystä kannabinoiditutkimuksessa. Sitä esiintyy pieninä määrinä kannabiksessa, mutta sitä valmistetaan pääasiassa laboratorioissa CBD:stä ja terpeeneistä. Tämä yhdiste käy läpi hapettumisen sytokromi P450:n kautta, joka löytyy pääasiassa maksasta ja on tärkeä vieraiden aineiden aineenvaihdunnassa.

CCELL-tekniikka: Tehokkuuden ja turvallisuuden edelläkävijä

Tuotteemme sisältää viimeisintä huutoa olevan CCELL-tekniikan. Siihen kuuluu optimoitu keramiikkaseos ja edistynyt käämitysdesign, mikä takaa erinomaisen lämpötehokkuuden. Lämmityskäämi käy läpi hapettumista estävän käsittelyn, mikä varmistaa johdonmukaisen vastuksen ja 20% parannuksen tuotteen laadussa. CCELL:n avulla voit kokea jopa 57% vähemmän haitallisten sivutuotteiden, kuten aldehydien, tuotantoa.

Vastuuvapauslauseke: Noudatettava säädöksiä ja turvallisuutta

Tuotteemme ovat 100% laillisia ja valmistettu EU:ssa hampusta johdetusta CBD:stä. Ne on tarkoitettu säilytettäväksi lasten ulottumattomissa eivätkä sovellu raskaana oleville tai imettäville naisille, aktiivisille ja ammattimaisille kuljettajille tai raskaiden koneiden käyttäjille. Väärinkäytön sattuessa varmista riittävä ravinnon ja veden saanti; vaikutukset lieventyvät muutamassa tunnissa. Vältä ajamista tai raskaiden koneiden käyttöä käytön jälkeen. Tuotteemme noudattavat vuoden 1998 lain (167/1998 §5) määräyksiä ja ne on tarkoitettu teollisiin, teknisiin ja puutarhatarkoituksiin, eivät suoraan kulutukseen tai tupakointiin. Tämä on keräilytuote ja saatavilla vain yli 18-vuotiaille henkilöille.

Miksi valita 9% THCH + 35% 10-OH PEACH Disposable Core?

Luonnollinen ja puhdas: Kaava on THC-vapaa ja hyödyntää parhaita luonnollisia ainesosia, puhtaita orgaanisia kannabinoideja ja terpeenejä ilman lisäaineita.

Laboratoriotestattu laatu: Jokainen erä testataan riippumattomasti varmistaen 0,00% THC-pitoisuus ja huippulaatu.

Innovatiiviset kannabinoidit: Tutustu THC-H:n ja 10-OH:n mahdollisuuksiin, kaksi ainutlaatuista kokemusta tarjoavaa uutta kannabinoidia.

CCELL-tekniikka: Hyödynnä viimeisimpiä edistysaskeleita höyryttämisen teknologiassa tieteellisesti suunnitellun CCELL-järjestelmämme avulla.

Ympäristöystävällinen ja turvallinen: Vedenkäsittelyprosessimme vähentää tuotantotarpeita kolmanneksella, edistäen turvallisempaa ja kestävämpää tuotetta.

Laillinen ja sääntöjenmukainen: Kaikki tuotteemme valmistetaan EU:ssa, noudattaen tiukkoja laillisia standardeja.

Kunnioitetulle ja keräilijöille

9% THCH + 35% 10-OH PEACH Disposable Core on enemmän kuin vain tuote; se on keräilykappale. Se on suunniteltu niille, jotka arvostavat hampusta johdettujen tuotteiden hienovaraisia nyansseja ja se on osoitus innovaatiosta ja laadusta.

Vastuullinen valinta

Ymmärrämme vastuullisuuden merkityksen tuotteidemme käytössä. Siksi korostamme turvallisuutta, laillista noudattamista ja vastuullista käyttöä. Tuotteemme ovat valinta tietoisille ja omantunnon omaaville kuluttajille.

CORE
3800236001157
 Reviews

Be the first to write your review !