• Uusi
THC-JD HAWAIIAN SNOW 1ML 510 CCELL CARTRIDGE - EL GRINGO MEDVAPE THC WEED
search
  • THC-JD HAWAIIAN SNOW 1ML 510 CCELL CARTRIDGE - EL GRINGO MEDVAPE THC WEED

THC-JD HAWAIIAN SNOW 1ML 510 CCELL CARTRIDGE - EL GRINGO

37,15 €

THC-JD HAWAIIAN SNOW 510 CCELL 1ML KARTUSI - EL GRINGO

Kuvaus: Vuoden 2003 Cannabis Cup -voittaja, Hawaiian Snow, on Haze-genetiikan kolminaisuus, yhdistäen Neville’s Hazen, Pure Hazen ja Hawaiian Hazen yhdeksi huippulaadukkaaksi sativaksi.

Määräalennus

Määrä Määräalennus Säästät
2 5% 3,71 €
3 10% 11,14 €
10 30% 111,45 €
Määrä


Volume discounts

Quantity Määräalennus You Save
2 5% Up to 3,71 €
3 10% Up to 11,14 €
10 30% Up to 111,45 €
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

THC-JD HAWAIIAN SNOW 1ML 510 CCELL CARTRIDGE - EL GRINGO

THC-vapaa, parhailla luonnollisilla ainesosilla, puhtailla orgaanisilla kannabinoideilla ja terpeeneillä, ilman lisäaineita.

Jokainen erä testataan itsenäisissä laboratorioissa varmistaaksemme 0,00% THC:n ja erinomaisen laadun.

THC-JD

Yli 100 kannabinoidia on tunnistettu hamppu- ja marijuanan kasveissa, ja valmistajilla on paljon tutkittavaa. Kannabisalan tuotteiden markkinat kasvavat jatkuvasti.

Tetrahydrokannabinoyktyyli, jota lyhennetään yleisesti THC-JD:ksi, on luonnollisesti esiintyvä kannabinoidi (fytokannabinoidi) ja THC:n muunnos. Vaikka se vaikuttaa rakenteellisesti samankaltaiselta, siinä on avainero: sen hiilipolven pituus. THC-JD on tunnettu oktyylipolvestaan, anatomisesta piirteestä, joka erottaa sen delta 9 THC:sta. Tämä kahdeksan hiilen atomien polvi löytyy viivasuunnassa oikealta puolelta. Pitkät ketjut viittaavat suurempaan sitoutumisaffiniteettiin ihmisen kannabinoidireseptoreihin. Luonnollisessa muodossaan sitä esiintyy äärimmäisen pieninä määrinä. Tuotantomenetelmässä käytetään CBD:n muuttamista lämmön tai kemiallisten katalyyttien avulla.

10-OH

10-OH on hydroksyylidersivaatti hexahydrokannabinolista, jota esiintyy vain pieninä määrinä kannabiskasvissa, mutta käytännössä se tuotetaan laboratoriossa vetyttämällä CBD:ta, terpeenejä tai käyttämällä keinotekoisia mahahappoja. 10-OH tuotetaan hapettamalla hexahydrokannabinolia sytokromi P450:n avulla, jota löytyy pääasiassa maksasta ja joka on keskeinen entsyymi vieraiden aineiden aineenvaihdunnassa.

CCELL

EVO on suunniteltu tieteellisesti laskettujen tasalaatuisten huokosten ja tasaisen lämmönjakelun kanssa, ja se atomisoi tehokkaasti laajemman valikoiman terpeenejä ja tuottaa jopa 34% enemmän. Siinä on optimoitu keraaminen koostumus ja parannettu käämin suunnittelu suuremmalla lämmön tehokkuudella. Lisäksi se sisältää edistyneen hapettumista kestävän käsittelyn lämmityskäämissä, mikä takaa tarkemman vastuksen ja 20% parannuksen tuotteen tasalaatuisuudessa. Siinä on myös jopa 57% vähemmän haitallisia sivutuotteita, kuten aldehydeja. Se valmistetaan vesipohjaisissa järjestelmissä, mikä vaatii kolmanneksen vähemmän prosessointia.

Vastuuvapauslauseke:

Kaikki tuotteet ovat 100% laillisia ja valmistettu EU: ssa hamppupohjaisesta CBD:stä. Pidä ne poissa lasten ulottuvilta. Nämä tuotteet eivät sovi raskaana oleville ja imettäville naisille, aktiivisille ja ammattimaisille kuljettajille tai raskaiden koneiden käyttäjille. Väärinkäytön tapauksessa suosittelemme riittävän juoman ja ruoan nauttimista, ja mahdolliset vaikutukset lievenevät muutamassa tunnissa. Älä aja moottoriajoneuvoja tai käytä raskaita koneita nautittuasi tuotetta. Tuotteet noudattavat vuoden 1998 lain nro 167 §5 vaatimuksia. Ne on tarkoitettu teollisiin, teknisiin ja puutarhakäyttöön, eivät suoraan kulutukseen tai tupakointiin. Tämä on vain keräilytuote. Tuotteet myydään vain 18 vuotta täyttäneille henkilöille.

Tilaa nyt THC-JD HAWAIIAN SNOW 510 CCELL 1ML KARTUSI ja koe korkealaatuinen sativa-kokemus. Sisäinen tekstisi ja hyvinvointisi kiittävät sinua. Osta nyt verkkokaupastamme!

3800236001478
 Reviews

Be the first to write your review !