13MG THC-H GUMMIES MIXED FRUIT BURST - 5PCS - EL GRINGO WEED MEDVAPE
search
  • 13MG THC-H GUMMIES MIXED FRUIT BURST - 5PCS - EL GRINGO WEED MEDVAPE

13MG THC-H GUMMIES MIXED FRUIT BURST - 5PCS - EL GRINGO

24,75 €

EL GRINGO THC-H SEKOITETTU HEDMÄ GUMMIT - 13MG THC - 5 KPL

Nämä herkulliset kumit tarjoavat iloisen sekoituksen hedelmämakua, joka sisältää THCH:a, mielenkiintoista uutta kannabinoidia. Valmistettu EU:ssa korkeimpien laatustandardien mukaisesti, gummimme valmistetaan luonnollisilla terpeeneillä eikä niissä ole lisäaineita tai THC:a.

Määräalennus

Määrä Määräalennus Säästät
2 5% 2,48 €
3 10% 7,43 €
10 30% 74,26 €
Määrä


Volume discounts

Quantity Määräalennus You Save
2 5% Up to 2,48 €
3 10% Up to 7,43 €
10 30% Up to 74,26 €
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

13MG THCH GUMMIES MIXED FRUIT BURST - 5PCS - EL GRINGO

Sekoitetun Hedelmän Maku ja Poikkeuksellinen Laatu

THC-H SEKOITETUT HEDMÄ GUMMIT tulevat kesäisen sekoitetun hedelmän maussa. Ne on valmistettu huolellisesti EU:ssa, noudattaen tiukkoja laatustandardeja, jotta saat jokaisella tuotteella parasta laatua.

THC-vapaat ja Puhtaat Luonnonmukaiset Ainesosat

Olemme ylpeitä tarjotessamme THC-vapaita tuotteita, jotka on valmistettu parhaista luonnollisista ainesosista, mukaan lukien puhtaat luonnonmukaiset kannabinoidit ja terpeenit. Näissä kumeissa ei ole lisäaineita, mikä takaa puhtaan ja nautinnollisen kokemuksen. Jokainen erä gummiamme testataan tarkasti itsenäisissä laboratorioissa varmistaaksemme vaikuttavan 0,00% THC-pitoisuuden ylläpitäen samalla huippulaatua.

THC-H:n Tutkiminen: Kannabinoidien Tulevaisuus

THC-H eli THC-Hexahydrocannabinol on jännittävä uusi kannabinoidi, joka avaa mahdollisuuksia kannabismarkkinoilla. Hampun ja marihuanan kasveissa on tunnistettu yli 100 kannabinoidia, mutta THC-H erottuu uniikilla ominaisuudellaan. Yksinkertaisesti sanottuna THC-H luodaan tieteellisen prosessin kautta, jota kutsutaan "terpenylaatioksi," ja siinä yhdistetään heptyyliresorcinoli terpeenijohdannaisen kanssa, jota kutsutaan nimellä PMD. Tämä prosessi johtaa molekyyliin, jolla on pidempi ketju kuin perinteisellä THC:lla, viitaten vahvempaan sitoutumisaffiniteettiin ihmisen kannabinoidireseptoreihin. Vaikka THC-H esiintyy luonnossa äärimmäisen pieninä määrinä, se on lupaava lisä kannabinoidiperheeseen.

Vastuuvapauslauseke ja Tarkoitettu Käyttö

Voitte olla huoletta siitä, että kaikki tuotteemme ovat 100% laillisia ja peräisin hamppupohjaisesta CBD:stä, EU-säädösten mukaisesti. Pidäthän nämä kumit poissa lasten ulottuvilta ja vältä niiden käyttöä, jos olet raskaana, imetät tai käytät raskasta koneistoa. Väärinkäytön sattuessa pysy nesteytettynä ja syödyksenä, sillä mahdolliset vaikutukset tulisi haihtua muutamassa tunnissa. Vältä aina moottoriajoneuvojen kuljettamista tai raskaiden koneiden käyttöä nauttimisen jälkeen.

Tuotteemme on tarkoitettu teollisiin, teknisiin ja puutarhakäyttöön, eivätkä ne sovellu suoraan nautittaviksi tai tupakointiin. Ne ovat keräilyesineitä, saatavilla vain yli 18-vuotiaille henkilöille.

Ainesosat:

Maltitolisiirappi, Isomalt pektiini, MCT-öljy, THCP-tislaatti, Emulgointiaineet, Sitruunahappo, Trinatriumsitraatti, Stevia-uute, Väriaine E150d, maku, Kasviöljy, Kiillotusaine (Karnaubapalmuvaha)

3800236001584
 Reviews

Be the first to write your review !