3MG THC-H GUMMIES MIXED FRUIT BURST - 10PCS - EL GRINGO WEED MEDVAPE
search
  • 3MG THC-H GUMMIES MIXED FRUIT BURST - 10PCS - EL GRINGO WEED MEDVAPE

3MG THC-H GUMMIES MIXED FRUIT BURST - 10PCS - EL GRINGO

28,88 €

3MG THC-H-purukumit, Mixed Fruit Burst - 10 kpl - EL GRINGO

Tutustu iloiseen THC-H-maailmaan 3MG THC-H-purukumien avulla, jotka tarjoavat sekoitetun hedelmän makumaailman. Valmistettu EU:ssa korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti, purukumimme tarjoavat makunautinnon.

Määräalennus

Määrä Määräalennus Säästät
2 5% 2,89 €
3 10% 8,67 €
10 30% 86,65 €
Määrä


Volume discounts

Quantity Määräalennus You Save
2 5% Up to 2,89 €
3 10% Up to 8,67 €
10 30% Up to 86,65 €
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

3MG THC-H GUMMIES MIXED FRUIT BURST - 10PCS - EL GRINGO

Mikä on THC-H?

THC-H eli Tetrahydrokannabinol-Heptylaatti on yksi uusimmista kannabinoideista, jotka on eristetty ja tutkittu. Se on jännittävä lisäys kannabisalan tuotteisiin. Toisin kuin tunnetumpi serkkunsa THC, THC-H:lla on pidempi ketjurakenne, mikä viittaa suurempaan sitoutumisaffiniteettiin ihmisen kannabinoidireseptoreihin. Vaikka se esiintyy luonnollisessa muodossaan vain pieninä määrinä, purukumimme tarjoavat kätevän ja hallitun tavan nauttia THC-H:sta.

Puhtaat ja luonnolliset ainesosat

THC-H-purukumimme ovat THC-vapaita ja valmistettu parhaista luonnollisista ainesosista, mukaan lukien puhtaat luomukannabinoidit ja terpeenit, ilman lisäaineita. Jokainen erä testataan riippumattomissa laboratorioissa, jotta voimme taata 0,00% THC:n ja varmistaa ylivoimaisen laadun ja turvallisuuden.

Laillisia ja turvallisia

Haluamme korostaa, että kaikki tuotteemme ovat 100% laillisia ja valmistettu EU:ssa hamppupohjaisesta CBD:stä. On kuitenkin tärkeää pitää ne lasten ulottumattomissa ja välttää käyttöä, jos olet raskaana, imetät tai käytät raskasta koneistoa. Väärinkäytön tapauksessa varmista, että juot ja syöt riittävästi, sillä mahdolliset vaikutukset häviävät muutamassa tunnissa.

Säännösten mukaisia

Tuotteemme noudattavat lakia nro 167/1998 §5 ja ne on tarkoitettu erilaisiin tarkoituksiin, mukaan lukien teollisuus-, tekniset ja puutarha-ala. Huomaa, että purukumimme eivät ole tarkoitettu suoraan nautittaviksi; ne ovat keräilyesineitä, jotka on tarkoitettu nautittaviksi vastuullisesti yli 18-vuotiaille aikuisille.

Koe kannabinoidien tulevaisuus

EL GRINGO:n 3MG THC-H-purukumien Mixed Fruit Burst -tuotteella voit aloittaa matkan kannabinoidien maailmaan kuin koskaan aiemmin. Älä missaa tätä ainutlaatuista mahdollisuutta tutkia kannabisalan tulevaisuutta.

Ainesosat:

Maltitolisiirappi, isomalti pektiini, MCT-öljy, THC-HP-tislattu, emulgointiaineet (soijalesitiini), sitruunahappo, trinatriumsitraatti, stevian uute, väriaine (E150d), maku (cola), kasviöljy, kiillotusaine (karnaubavaha).

3800236001577
 Reviews

Be the first to write your review !