• −20%
PEACH 8% THCJD VAPE & 35% 10-OH 1ml - HERO THC WEED MEDVAPE
search
  • PEACH 8% THCJD VAPE & 35% 10-OH 1ml - HERO THC WEED MEDVAPE

PEACH 8% THCJD VAPE & 35% 10-OH 1ml - HERO

49,55 €
39,64 € Säästä 20%

PEACH 8% THCJD VAPE & 35% 10-OH 1ml - HEROUusin HERO-vapeemme esittelee innovatiivisen PEACH 8% THCJD VAPE & 35% 10-OH:n, 1 ml tuotteen, joka määrittelee uudelleen höyryttelyn luonnollisella, kesäisellä persikan aromilla.

Määräalennus

Määrä Määräalennus Säästät
10 30% 118,91 €
Määrä


Volume discounts

Quantity Määräalennus You Save
10 30% Up to 118,91 €
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language


THCJD, fyto-kannabinoidi ja THC-variantti, erottuu ainutlaatuisen hiiliketjun pituutensa ansiosta, tarjoten er distinctiivisen sitoutumisaffiniteetin ihmisen kannabinoidireseptoreihin. Tämä yhdiste, luonnollisesti esiintyen minimaalisina määrinä, on taitavasti johdettu erikoistuneiden prosessien avulla, jotka sisältävät lämpöä tai kemiallisia katalyyttejä, muuttaen CBD:n THC-JD:ksi pidennetyllä ketjulla.


Korkealaatuinen THC-JD-tislattu:

Käytämme THC-JD-tislattua, erittäin puhdistettua uutetta, joka voidaan integroida monenlaisiin kannabinoidipohjaisiin tuotteisiin. Tällä hetkellä THC-JD on saavuttamassa vauhtia markkinoilla, ja HERO on eturintamassa ainutlaatuisilla formulaatioillaan.


Vertaansa vailla oleva laadunvarmistus HERO Vapesilla:

Laatu on mantramme HERO Vapesilla. Teemme yhteistyötä johtavien höyryttelijöiden toimittajien kanssa hankkiaksemme korkealaatuisimpia ainesosia. Sitoutumisemme laatuun tarkoittaa, että saat huipputason höyryttelytuotteen. Jokainen erä testataan itsenäisesti laboratorioissa, varmistaen absoluuttisen 0,00% THC-sisällön, linjassa puhtaus- ja turvallisuuslupauksemme kanssa.


Edistynyt CCELL-höyrytysteknologia:

Kertakäyttöisissä tuotteissamme on hyödynnetty CCELL-teknologiaa, edistäen jatkuvasti sileää ja parannettua höyrytyskokemusta. EVO-atomisaattorit, jotka on varustettu tieteellisesti järjestetyillä huokosilla ja tasaisella lämmönjaolla, takaavat 34% lisäyksen terpeenien monimuotoisuudessa. Lämmityskäämi, joka on käsitelty hapettumista estävästi, tarjoaa tarkan vastuksen ja 20% parannuksen tuotteen johdonmukaisuudessa.


Turvallisuus ja laillinen noudattaminen:

Kaikki tuotteet ovat 100% laillisia, valmistettu EU:ssa hamppuperäisestä CBD:stä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Ei sovellu raskaana oleville ja imettäville naisille, aktiivisille ja ammattiautoilijoille tai raskaiden koneiden käyttäjille.

Vältä ajamista tai raskaiden koneiden käyttöä käytön jälkeen.

Noudattaa lakia nro 167/1998 §5.

Tarkoitettu teolliseen, tekniseen ja puutarhaviljelyyn.

Ei suoraan kulutukseen tai tupakointiin.

Myynti rajoitettu yli 18-vuotiaille.

Tämä tuote on keräilykohde.

3800236001539
 Reviews

Be the first to write your review !