9% THCH VAPE + 35% 10-OH WATERMELON SKITTLEZ 2ml (0%THC) CORE THC MEDVAPE WEED
search
  • 9% THCH VAPE + 35% 10-OH WATERMELON SKITTLEZ 2ml (0%THC) CORE THC MEDVAPE WEED

9% THCH VAPE INDICA WATERMELON SKITTLEZ 2ml (0%THC) CORE

66,07 €

9% THCH + 35% 10-OH Watermelon Skittlez -kertakäyttöinen ydin

Tutki Tuntematonta: Löydä THC-H:n ja 10-OH:n Voima

Hampun ja kannabistuotteiden iässä innovaatio on avainasemassa. Olemme innoissamme esitelläksemme mullistavan 9% THCH + 35% 10-OH Watermelon Skittlez -kertakäyttöisen ytimemme. Tämä tuote on harppaus eteenpäin harvinaisten kannabinoidien, erityisesti THC-H:n ja 10-OH:n, tutkimuksessa.

Määräalennus

Määrä Määräalennus Säästät
2 5% 6,61 €
3 10% 19,82 €
10 30% 198,22 €
Määrä


Volume discounts

Quantity Määräalennus You Save
2 5% Up to 6,61 €
3 10% Up to 19,82 €
10 30% Up to 198,22 €
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

9% THCH + 35% 10-OH WATERMELON SKITTLEZ DISPOSABLE CORE

THC-H: Kannabinoidien Uusi Rintama

Tuntematon Maasto: Yli 100 kannabinoidin tunnistettuna hamppu- ja marihuana-kasveissa THC-H erottuu uutena löytönä. Tämä kannabinoidi, joka on luotu "terpenylaation" prosessin kautta, sisältää heptyyli resorsiinilla yhdistettynä terpeenijohdannaiseen, PMD:hen, mikä johtaa molekyyliin, jolla on pidempi ketju kuin THC, viitaten suurempaan sitoutumisaffiniteettiin ihmisen kannabinoidireseptoreihin. Luonnollisessa muodossaan THC-H esiintyy vain jälkiä, mikä tekee siitä harvinaisen ja markkinoilla tavoitellun yhdisteen.

10-OH: Laboratoriossa Valmistettu Ihme

Innovatiivinen Synteesi: 10-OH on hydroksyjohdannainen hexahydrokannabinolista, joka yleensä esiintyy hyvin pieninä määrinä kannabiskasvissa. Meidän 10-OH:ta syntetisoidaan laboratoriossa pääasiassa hexahydrokannabinolista. Tämä prosessi sisältää hexahydrokannabinolin hapettamisen sytokromi P450:n kautta, tärkeänä entsyyminä vieraiden aineiden metabolisoinnissa.

Yksinomainen Sekoitus: 10-OH:n lisääminen Watermelon Skittlez -ydinosaamme tarjoaa ainutlaatuisen profiilin, erottaen sen perinteisistä hampun tuotteista.

CCELL-tekniikka: Tehokkuuden Edelläkävijä

Parannettu Käyttökokemus: CCELL-tekniikkamme varmistaa terpeenien tasaisen ja tehokkaan toimituksen. Laskettu huokosten jakautuminen ja tasainen lämmönjako takaavat sen, että EVO atomisoi monipuolisemman valikoiman terpeenejä.

Optimoitu Suunnittelu: Edistynyt hapettumisenkestävä käsittely lämmityskäämeillä takaa tarkan vastuksen, parantaen tuotteen johdonmukaisuutta ja vähentäen haitallisten sivutuotteiden muodostumista.

Puhdas & Laiton: Sitoutunut Laatuun ja Noudattamiseen

Luonnollinen & THC-vapaa: Tuotteemme on valmistettu parhaista luonnollisista ainesosista ja sisältää puhtaita luomukannabinoideja ja terpeenejä ilman lisäaineita. Jokainen erä käy läpi tiukan riippumattoman laboratoriokokeen, mikä takaa 0,00% THC-pitoisuuden.

Laittomuustakuu: Vakuutamme 100% laillisen noudattamisen, kaikki tuotteet valmistetaan EU:ssa hamppupohjaisesta CBD:stä. Tuotteemme noudattavat vuoden 167/1998 §5 lakia, joka on tarkoitettu teollisuus-, teknisiin ja puutarhakäyttötarkoituksiin.

Turvallisuus Ensin: Vastuullinen Käyttö

Ei Suoraan Kulutukseen: Tämä on keräilykohde eikä ole tarkoitettu suoraan kulutukseen tai tupakointiin.

Ikärajoitus: Myynti rajoitettu yli 18-vuotiaille henkilöille.

Käyttövastuuvapauslauseke: Ei sovellu raskaana oleville tai imettäville naisille, aktiivisille ja ammattimaisille kuljettajille tai raskaita koneita käyttäville. Väärinkäytön tapauksessa juo ja syö riittävästi; vaikutukset häviävät muutamassa tunnissa. Vältä ajamista tai raskaiden koneiden käyttämistä nauttimisen jälkeen.

3800236001188
 Reviews

Be the first to write your review !