search

9% THC-H + 35% 10-OH PINEAPPLE EXPRESS DISPOSABLE - EL GRINGO

49,55 €

EL GRINGO THC-H PINEAPPLE EXPRESS 9% THCH + 35% 10-OH

Tervetuloa EL GRINGO Pineapple Express -tuotteen sivulle! Tässä esittelemme sinulle ainutlaatuisen THC-H ja 10-OH yhdistelmän, joka on saatavilla uskomattoman 9% THCH-pitoisuudella ja 35% 10-OH-pitoisuudella. Tämä on tuote, joka erottuu massasta ja tarjoaa sinulle huippulaatua.

Määräalennus

Määrä Määräalennus Säästät
2 5% 4,95 €
3 10% 14,86 €
10 30% 148,64 €
Määrä


Volume discounts

Quantity Määräalennus You Save
2 5% Up to 4,95 €
3 10% Up to 14,86 €
10 30% Up to 148,64 €
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

9% THC-H + 35% 10-OH PINEAPPLE EXPRESS DISPOSABLE - EL GRINGO

Pineapple Express - Sativa-painotteinen huippuhybridi

Pineapple Express on sativa-painotteinen hybridilajike, joka on valmistettu risteyttämällä Trainwreck ja Hawaiian -kannabislajikkeet. Vaikka tämä lajike nousi kuuluisuuteen vuonna 2008 Pineapple Express -elokuvan myötä, se on todellinen ja erityinen lajike omilla oikeuksillaan. Nyt voit kokea sen ainutlaatuisen maun ja vaikutukset EL GRINGO:n kanssa.

THC-vapaa luonnollisuus

Olemme ylpeitä tarjotessamme tuotetta, joka on täysin THC-vapaa. Käytämme vain parhaita luonnollisia ainesosia, puhtaita orgaanisia kannabinoideja ja terpeenejä ilman lisäaineita. Jokainen erä testataan riippumattomissa laboratorioissa varmistaaksemme, että THC-pitoisuus pysyy 0.00%:ssa ja laatu säilyy huippuluokkaisena.

THC-H - Uusi kannabinoidien löytö

THC-H on yksi uusista kannabinoideista, jota on eristetty ja tutkittu. Tämä ainutlaatuinen kannabinoidi syntyy terpenylaation reaktiossa, jossa heptyyliresorcinoli yhdistetään terpeenijohdannaisiin. Tämä reaktio luo uuden molekyylin, jolla on pidempi ketju kuin THC:llä. Pidempi ketju viittaa suurempaan sitoutumisaffiniteettiin ihmisen kannabinoidireseptoreihin. Vaikka THC-H esiintyy luonnollisessa muodossaan äärimmäisen pieninä määrinä, sen potentiaali on suuri.

10-OH - Kannabinoidien hydroksy-derivaatti

10-OH on hydroksy-derivaatti hexahydrokannabinolista, jota esiintyy vain pieninä määrinä kannabis kasvissa. Käytännössä se valmistetaan laboratoriossa vetyttämällä CBD:tä, terpeenejä tai keinotekoisia mahahappoja käyttämällä. 10-OH syntyy hexahydrokannabinolin hapettumisen seurauksena cytochrome P450 -entsyymin vaikutuksesta, joka löytyy pääasiassa maksasta ja on keskeinen aineenvaihdunnan kannalta.

CCELL - Huippuluokan teknologia

EL GRINGO Pineapple Express -tuote käyttää CCELL-teknologiaa, joka on suunniteltu tieteellisesti laskettujen tasalaatuisten huokosten ja tasaisen lämmönjakelun avulla. Tämä mahdollistaa laajemman valikoiman terpeenien atomisoinnin ja jopa 34% paremman tehoasteen. Lisäksi optimoitu keraaminen koostumus ja parannettu kela suunnittelu takaavat paremman lämmönsiirron ja 20% paremman tuotejohdonmukaisuuden. Tuotteemme tuottavat myös jopa 57% vähemmän haitallisia sivutuotteita, kuten aldehydeja, ja vaativat kolmanneksen vähemmän käsittelyä.

Huomioitavaa

Kaikki tuotteemme ovat 100% laillisia ja valmistettu EU:ssa hamppupohjaisesta CBD:stä. Pidä tuotteet poissa lasten ulottuvilta. Tuotteemme eivät sovellu raskaana oleville ja imettäville naisille, aktiivisille kuljettajille tai raskasta koneistoa käyttäville. Väärinkäytön tapauksessa muista juoda ja syödä riittävästi, ja mahdolliset vaikutukset häviävät muutamassa tunnissa. Älä aja moottoriajoneuvoja tai käytä raskasta koneistoa nautittuasi tuotetta. Tuotteemme ovat lainmukaisia ja täyttävät lainsäädännön vaatimukset. Niitä on tarkoitettu teollisiin, teknisiin ja puutarhanhoitotarkoituksiin. Älä käytä suoraan tai tupakoi. Tuotteet ovat vain yli 18-vuotiaille.

3800236001218
 Reviews

Be the first to write your review !