• Uusi
9% THCH VAPE + 35% 10-OH SUPER LEMON HAZE 2ml (0%THC) CORE WEED MEDVAPE THC
search
  • 9% THCH VAPE + 35% 10-OH SUPER LEMON HAZE 2ml (0%THC) CORE WEED MEDVAPE THC

9% THCH VAPE SATIVA SUPER LEMON HAZE 2ml (0%THC) CORE

66,07 €

9% THCH + 35% 10-OH SUPER LEMON HAZE KERTAKÄYTTÖINEN YDIN - Koe Hampun Innovoinnin Huippu

Poikkeuksellinen Maku, Korkealaatuinen Laatu

Tervetuloa hampusta johdettujen tuotteiden tulevaisuuteen 9% THCH + 35% 10-OH Super Lemon Haze Kertakäyttöisellä Ytimellämme. Suunniteltu niille, jotka arvostavat hienompaa laatua, tuotteemme tarjoaa vertaansa vailla olevan SUPER LEMON HAZE -maun, joka on sekä rohkea että virkistävä.

Määräalennus

Määrä Määräalennus Säästät
2 5% 6,61 €
3 10% 19,82 €
10 30% 198,22 €
Määrä


Volume discounts

Quantity Määräalennus You Save
2 5% Up to 6,61 €
3 10% Up to 19,82 €
10 30% Up to 198,22 €
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

9% THCH + 35% 10-OH SUPER LEMON HAZE DISPOSABLE CORE

Puhtaasti Luonnollinen ja THC-vapaa

Uskomme puhtauteen ja laatuun. Siksi tuotteemme on täysin THC-vapaa ja sisältää vain parhaita luonnollisia ainesosia. Sitoutumisemme puhtauteen ulottuu käyttämään vain puhtaita luomukanabinoideja ja terpeenejä ilman lisäaineita. Se ei ole vain tuote; se on lupaus luonnollisesta erinomaisuudesta.

Laboratoriokokeet Ennenkokemattoman Laadun Takaamiseksi

Jokainen erä käy läpi tiukan riippumattoman laboratorioiden testauksen. Tämä takaa täydellisen puhtauden, 0.00% THC:lla, varmistaen, että saat aina korkealaatuisen tuotteen.

THC-H:n Innovointi

Sukella THC-H:n maailmaan, uuteen aikakaudelle kannabisalalla. THC-H, uusi kannabinoidi, on laajan tutkimuksen ja innovoinnin tulos. Käyttämällä terpenylaatiota, prosessia, jossa heptyyliresorinolia yhdistetään terpeenijohdannaisiin, olemme luoneet molekyylin, jolla on pidempi ketju kuin THC, mikä lupaa suurempaa sitoutumiskykyä ihmisen kannabinoidireseptoreihin. Luonnossa esiintyvänä vain vähäisissä määrin, THC-H on testamentti tieteelliselle edistykselle.

10-OH:n Voima

Tuotteemme sisältää myös 10-OH:ta, voimakasta hydroksijohdannaista heksahydrokannabinolista. Pääosin laboratoriossa tuotettu, 10-OH on modernin tieteen ihme, joka on luotu heksahydrokannabinolin hapettumisen kautta sytokromi P450:n avulla. Tämä innovaatio korostaa sitoutumistamme laatuun ja osoittaa omistautumisemme hampusta johdettujen tuotteiden rajojen laajentamiseen.

CCELL Teknologia - Tulevaisuus On Täällä

Huippuluokan CCELL-tekniikkamme asettaa uusia standardeja alalla. Tieteellisesti laskettujen huokosten ja tasaisen lämmönjakelun avulla EVO atomisoi tehokkaasti laajan valikoiman terpeenejä, tarjoten parannetun kokemuksen. Optimoidut keramiikkaseokset ja parannettu kelan muotoilu tarjoavat suuremman lämmönhallinnan tehokkuuden ja merkittävän vähennyksen haitallisten sivutuotteiden tuotannossa. Koe ero jopa 57% pienemmässä aldehydien tuotannossa ja 20% parannuksessa tuotteen yhdenmukaisuudessa.

Turvallisuus ja Noudattaminen - Ylin Prioriteetti

Tuotteemme ovat 100% laillisia, ne on valmistettu EU:ssa hampusta johdetusta CBD:stä ja ne noudattavat lain nro 167/1998 §5 vaatimuksia. Kuitenkin kannustamme vastuulliseen käyttöön. Pidä nämä tuotteet lasten ulottumattomissa ja poissa raskaana olevilta ja imettäviltä naisilta. Suosittelemme myös välttämään ajamista tai raskaiden koneiden käyttöä käytön jälkeen. Muista, että tämä on keräilytuote, tarkoitettu teollisiin, teknisiin ja puutarhakäyttöön, ei suoraan nautittavaksi tai tupakoitavaksi.

Viimeinen keräilijän kohde tarkkanäköiselle yksilölle

9% THCH + 35% 10-OH Super Lemon Haze Kertakäyttöinen Ydin ei ole vain tuote; se on lausunto. Se on niille, jotka arvostavat hampusta johdettujen tuotteiden taidetta, makua ja laatua. Saatavilla yksinomaan yli 18-vuotiaille henkilöille, se on enemmän kuin tuote.

CORE
3800236001171
 Reviews

Be the first to write your review !