9% THC-H + 35% 10-OH BERRY GELATO DISPOSABLE - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC
search
  • 9% THC-H + 35% 10-OH BERRY GELATO DISPOSABLE - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC

9% THC-H + 35% 10-OH BERRY GELATO DISPOSABLE - EL GRINGO

49,55 €

EL GRINGO THC-H BERRY GELATO - 9% THCH + 35% 10-OH

Berry Gelato, joka tunnetaan myös nimellä "Blueberry Gelato," on indika-dominantti hybridikannabiskanta, joka on valmistettu yhdistämällä Thin Mint Girl Scout Cookies ja Blueberry. Tämä kanta tarjoaa aromaattisia hedelmäisiä makuja maanläheisillä vivahteilla.

Määräalennus

Määrä Määräalennus Säästät
2 5% 4,95 €
3 10% 14,86 €
10 30% 148,64 €
Määrä


Volume discounts

Quantity Määräalennus You Save
2 5% Up to 4,95 €
3 10% Up to 14,86 €
10 30% Up to 148,64 €
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

9% THCH + 35% 10-OH BERRY GELATO DISPOSABLE - EL GRINGO

Tämä ainutlaatuinen tuote on THC-vapaa ja valmistettu parhaista luonnollisista ainesosista. Käytämme ainoastaan puhtaita orgaanisia kannabinoideja ja terpeenejä ilman lisäaineita. Jokainen erä on testattu itsenäisissä laboratorioissa, varmistaaksemme 0,00% THC-pitoisuuden ja ylivoimaisen laadun.

THC-H

Yli 100 tunnistetun kannabinoidin joukossa hamppu- ja marihuanakasveissa valmistajilla on paljon alueita tutkittavana - ja kannabistuotteiden markkinat kasvavat jatkuvasti. THC-H on yksi uusista kannabinoideista, jotka on eristetty ja tutkittu. Mitä on THC-H kannabinoidi (tunnetaan myös nimellä THC-H)? Lyhyesti sanottuna, tiedemiehet käyttivät reaktiota nimeltä "terpenylaatio" yhdistääkseen aineen nimeltä heptyylireorsinoli terpeenijohdannaiseen nimeltä PMD. Tämä reaktio loi uuden molekyylin, jolla on pidempi ketju kuin THC:lla. Pidemmät ketjut viittaavat suurempaan sitoutumisaffiniteettiin ihmisen kannabinoidireseptoreihin. Luonnollisessa muodossaan se esiintyy äärimmäisen pieninä määrinä.

10-OH

10-OH on heksahydrokannabinolin hydroksijohdannainen, jota esiintyy jälkiä cannabis-kasvissa, mutta käytännössä sitä tuotetaan laboratoriossa vedyttämällä CBD:tä, terpeenejä tai käyttämällä keinotekoisia mahamehuja. 10-OH tuotetaan hapettamalla heksahydrokannabinolia sytokromi P450:n kautta, joka on pääasiassa maksassa esiintyvä avainentsyymi vieraiden aineiden aineenvaihdunnassa.

CCELL

Suunniteltu tieteellisesti lasketulla johdonmukaisella huokosten jakautumisella ja tasaisella lämmönjaolla, EVO atomisoi tehokkaammin laajan valikoiman terpeenejä ja toimittaa jopa 34% enemmän. Optimoitu keraaminen koostumus ja parannettu kelan muotoilu suuremmalla lämpötehokkuudella. Edistynyt hapettumista estävä käsittely lämmityskelalla, mikä tuottaa tarkemman resistanssin ja 20% parannuksen tuotteen johdonmukaisuudessa. Jopa 57% vähemmän haitallisten sivutuotteiden, kuten aldehydien, tuotantoa. Valmistettu vesijärjestelmissä, jotka vaativat kolmanneksen vähemmän käsittelyä.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE:

Kaikki tuotteet ovat 100% laillisia ja valmistettu EU:ssa hamppujohtoisesta CBD:stä.

Pidettävä poissa lasten ulottuvilta. Nämä tuotteet eivät sovellu raskaana oleville ja imettäville naisille, aktiivisille ja ammattikuljettajille tai raskaiden koneiden käyttäjille.

Väärinkäytön sattuessa juo ja syö riittävästi, mahdolliset vaikutukset laantuvat muutaman tunnin sisällä.

Älä aja moottoriajoneuvoa tai käytä raskaita koneita nauttimisen jälkeen.

Tuote noudattaa lakia nro 167/1998 §5.

Tarkoitettu seuraaviin tarkoituksiin; teolliset, tekniset ja puutarhataloudelliset tarkoitukset.

Ei suoraan kulutukseen tai tupakointiin.

Tämä on keräilijän tuote.

Tuotteet ovat myytävänä vain yli 18-vuotiaille.

3800236001195
 Reviews

Be the first to write your review !