• −20%
MANGO 8% THCJD VAPE & 35% 10-OH 1ml - HERO THC MEDVAPE WEED
search
  • MANGO 8% THCJD VAPE & 35% 10-OH 1ml - HERO THC MEDVAPE WEED

MANGO 8% THCJD VAPE & 35% 10-OH 1ml - HERO

49,55 €
39,64 € Säästä 20%

MANGO 8% THCJD VAPE & 35% 10-OH 1 ml - HERO

Löydä kypsän mangon eksoottinen maku MANGO 8% THCJD VAPE & 35% 10-OH -tuotteestamme, todellinen HEROn maailmassa.

Määräalennus

Määrä Määräalennus Säästät
10 30% 118,91 €
Määrä


Volume discounts

Quantity Määräalennus You Save
10 30% Up to 118,91 €
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

THCJD, luonnostaan esiintyvä kannabinoidi ja CBD:n muunnos, erottuu tässä höyryssä ainutlaatuisella rakenteellisella erottautumisellaan – sen pidempi hiiliketju edistää vuorovaikutusta ihmisen kannabinoidireseptorien kanssa. Vaikka sitä esiintyy luonnossa yleensä vain pieninä määrinä, tuotantoprosessimme sisältää CBD:n muuttamisen lämmön tai kemiallisten katalyyttien avulla, mikä johtaa tähän uuteen molekyyliin, jolla on pidempi ketju kuin CBD:llä.

HERO Vapes ylpeilee toimittavansa ehdotonta laatua, tehdessään yksinomaan yhteistyötä johtavien höyryntuotteiden toimittajien kanssa hankkiakseen huippuaineita. Valitessasi HEROn, sinulle taataan tinkimätön höyrytyskokemus, joka on valmistettu puhtaista orgaanisista kannabinoideista ja terpeeneistä, ilman lisäaineita. Jokainen erä käy läpi tiukan riippumattoman laboratoriotestauksen, mikä takaa 0,00 % THC-pitoisuuden.

Höyryttämisen tulevaisuus on käsissäsi käytettävyyden osalta, kun käytössäsi ovat kertakäyttöiset tuotteemme, joissa on CCELL-tekniikka, takaamassa jatkuvan tasaisen suorituksen. Tieteellisesti suunnitellut huokosjakaumat ja tasainen lämmön jakautuminen EVO:ssa atomisoivat laajan valikoiman terpeenejä, tuottaen jopa 34 % enemmän makua. Optimoitu keramiikan koostumus ja edistyksellinen keladesign tehostavat lämmön tehokkuutta, kun taas lämmityskelan hapettumista estävä käsittely tarjoaa tarkkaa vastusta ja 20 % parannuksen tuotteen yhdenmukaisuudessa.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE:

Kaikki tuotteemme ovat 100 % laillisia ja ylpeästi valmistettuja EU:ssa hampusta saatavasta CBD:stä. Pidä ne poissa lasten ulottuvilta. Tuotteemme eivät sovellu raskaana oleville tai imettäville naisille, aktiivisille tai ammattimaisille kuljettajille tai raskasta konetta käyttäville. Älä käytä moottoriajoneuvoja tai raskasta konetta käytön jälkeen. Tuotteemme ovat sopusoinnussa vuoden 1998 laki nro 167 §5 kanssa ja ne on tarkoitettu vain teollisiin, teknisiin ja puutarhakäyttöön. Niitä ei ole tarkoitettu suoraan käytettäväksi tai tupakoitavaksi, ja niitä saa myydä vain yli 18-vuotiaille henkilöille. Tämä on keräilyesine, eikä sitä ole tarkoitettu muihin tarkoituksiin.

3800236001546
 Reviews

Be the first to write your review !