• Uusi
search

9% THC-H + 35% 10-OH SAN FRANCISCO VALLEY DISPOSABLE - EL GRINGO

49,55 €

EL GRINGO SAN FRANCISCO VALLEY - 9% THC-H + 35% 10-OH

Tutustu markkinoiden uusimpaan innovaatioon, EL GRINGO THCH SAN FRANCISCO VALLEY -kertakäyttötuotteeseen. Tämä ainutlaatuinen tuote yhdistää tehokkaasti 9% THC-H:ta ja 35% 10-OH:ta, tarjoten erinomaisen kokemuksen sekä aloittelijoille että kokeneemmille käyttäjille.

Määräalennus

Määrä Määräalennus Säästät
2 5% 4,95 €
3 10% 14,86 €
10 30% 148,64 €
Määrä


Volume discounts

Quantity Määräalennus You Save
2 5% Up to 4,95 €
3 10% Up to 14,86 €
10 30% Up to 148,64 €
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

9% THC-H + 35% 10-OH SAN FRANCISCO VALLEY DISPOSABLE - EL GRINGO

SFV OG – Aromaattinen ja Voimakas

EL GRINGO on valmistanut tämän tuotteen käyttäen SFV OG -kantaa, joka tunnetaan myös nimellä "San Francisco Valley OG". Tämä sativa-dominantti hybridimarijuanalajike Cali Connectionilta on tunnettu maanläheisistä männyn ja sitruunan aromivivahteistaan.

THC-vapaa ja Luonnolliset Ainesosat

Tuotteemme on valmistettu puhtaista, orgaanisista kannabinoideista ja terpeeneistä ilman lisäaineita. Jokainen erä on testattu itsenäisissä laboratorioissa varmistaaksemme 0,00% THC-pitoisuuden ja ylivoimaisen laadun.

THC-H – Uusi Kannabinoidi Tutkimuksen Kohteena

Yli 100 tunnistetun kannabinoidin joukossa hamppu- ja marihuanakasveissa, THC-H on yksi uusimmista eristetyistä ja tutkituista kannabinoideista. THC-H, joka tunnetaan myös nimellä heptyylirestorcinoli, on luonnossa erittäin harvinainen ja sitä tuotetaan yleensä laboratoriossa.

10-OH – Laboratoriossa Tuotettu Yhdiste

10-OH on hexahydrokannabinolin hydroksijohdannainen, jota esiintyy luonnossa vain jälkiä. Laboratorio-olosuhteissa se tuotetaan usein vedyttämällä CBD:tä tai terpeenejä.

CCELL Teknologia – Tehokas ja Turvallinen

CCELL-teknologiaa käyttäen tuotteemme takaavat tasaisen lämmönjaon ja tehokkaamman terpeenien atomisoinnin. Tämä optimoitu keraaminen koostumus ja parannettu kelan suunnittelu tarjoavat jopa 57% vähemmän haitallisia sivutuotteita, kuten aldehydejä.

VAROITUS ja Käyttörajoitukset

Kaikki tuotteemme ovat 100% laillisia ja valmistettu EU:ssa hamppupohjaisesta CBD:stä. Tuotteet eivät sovi raskaana oleville, imettäville, aktiivisille tai ammattikuljettajille. Tuotteiden väärinkäytön sattuessa, juo ja syö riittävästi - vaikutukset hellittävät muutamassa tunnissa. Älä aja tai käytä raskaita koneita tuotteen nauttimisen jälkeen.

Tuotteet on tarkoitettu vain yli 18-vuotiaille ja ne täyttävät lain 167/1998 §5 vaatimukset. Tuotteet on tarkoitettu teollisuus-, teknisiin ja puutarhaharrastustarkoituksiin, eivätkä ne sovellu suoraan nautittavaksi tai poltettavaksi.

Keräilijän Tuote

EL GRINGO THC-H SAN FRANCISCO VALLEY on t

arkoitettu ainoastaan keräilytarkoituksiin.

Luotettava ja Turvallinen Valinta

Me EL GRINGOlla sitoudumme tarjoamaan asiakkaillemme vain parasta laatua. Tuotteidemme valmistusprosessi on tiukasti valvottu ja tuotteemme ovat läpäisseet kaikki EU:n säädökset ja standardit. Tarjoamme läpinäkyvyyttä ja turvallisuutta jokaisen tuotteen kohdalla, varmistaen, että saat vain puhtaimmat ja tehokkaimmat tuotteet markkinoilla.

Ympäristöystävällinen ja Vastuullinen

Ympäristön suojeleminen ja kestävän kehityksen edistäminen ovat meille tärkeitä. Käytämme tuotteissamme vain ympäristöystävällisiä ja uusiutuvia raaka-aineita. Valitsemalla EL GRINGO -tuotteet tuet kestävää kehitystä ja ympäristön hyvinvointia.

Käyttöohjeet ja Suositukset

Suosittelemme käyttäjiä noudattamaan paikallisia lakeja ja asetuksia tuotteen käytössä. Noudata aina pakkausmerkintöjä ja käyttöohjeita varmistaaksesi turvallisen ja nautinnollisen kokemuksen.

Kattava Asiakaspalvelu ja Tuki

Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Tarjoamme kattavan asiakaspalvelun ja tuen kaikille asiakkaillemme. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja tuotteistamme, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Tilaa Nyt ja Koe Laadun Ero

Älä odota enää, tilaa EL GRINGO THC-H SAN FRANCISCO VALLEY -kertakäyttötuote nyt ja koe korkealaatuisen kannabistuotteen ero. Nopea ja luotettava toimitus varmistaa, että pääset nauttimaan tuotteestamme mahdollisimman pian.

3800236001225
 Reviews

Be the first to write your review !