• Uusi
9% THC-H + 35% 10-OH WATERMELON ZKITTLES DISPOSABLE - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC
search
  • 9% THC-H + 35% 10-OH WATERMELON ZKITTLES DISPOSABLE - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC

9% THC-H + 35% 10-OH WATERMELON ZKITTLES DISPOSABLE - EL GRINGO

49,55 €

EL GRINGO WATERMELON ZKITTLES - 9% THC-H + 35% 10-OH

Tervetuloa EL GRINGOon, missä esittelemme ylpeinä huippuluokan EL GRINGO THCH WATERMELON ZKITTLES -kertakäyttötuotettamme. Tämä tuote on todellinen mestariteos kannabiksen maailmassa, yhdistäen täydellisesti maun ja vahvuuden. Watermelon Zkittlez, tunnetaan myös nimellä "Watermelon Skittles," on indica-painotteinen hybridi lajike, jossa on herkullisen hedelmäinen tuoksu ja maku.

Määräalennus

Määrä Määräalennus Säästät
2 5% 4,95 €
3 10% 14,86 €
10 30% 148,64 €
Määrä


Volume discounts

Quantity Määräalennus You Save
2 5% Up to 4,95 €
3 10% Up to 14,86 €
10 30% Up to 148,64 €
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

9% THC-H + 35% 10-OH WATERMELON ZKITTLES DISPOSABLE - EL GRINGO

THC-vapaa puhtaista luonnonmateriaaleista

Sitoutumisemme laatuun on horjumaton. EL GRINGO THC-H WATERMELON ZKITTLES on täysin THC-vapaa ja se sisältää vain parhaita luonnonmateriaaleja, mukaan lukien puhtaat orgaaniset kannabinoidit ja terpeenit, ilman mitään lisäaineita. Painotamme tuotteidemme puhtautta tarjotaksemme sinulle poikkeuksellisen kokemuksen.

Tiukkaa laatutestausvarmuutta

Ymmärrämme luottamuksen ja läpinäkyvyyden merkityksen. Jokainen erä Watermelon Zkittlez -kertakäyttötuotettamme käy läpi tiukan testauksen itsenäisissä laboratorioissa varmistaaksemme täydellisen 0,00% THC-pitoisuuden. Takaamme huippulaadun, joka täyttää alan korkeimmat standardit.

THC-H esittely: Uusi etappi kannabinoidien maailmassa

THC-H eli THC-Hexahydrokannabinoli, on kannabinoidi-innovaation eturintamassa. Yli 100 kannabinoidia on tunnistettu hamppu- ja marihuanakasveissa, ja THC-H edustaa uutta etappia. Yksinkertaisesti sanottuna tiedemiehet käyttivät prosessia nimeltään "terpenylaatio" yhdistääkseen heptyyliresorinolin terpeenijohdannaisen PMD: n kanssa. Tämä johti uuteen molekyyliin, jolla on pidempi ketju kuin perinteisellä THC: llä, mikä viittaa vahvempaan sitoutumisaffiniteettiin ihmisen kannabinoidireseptoreihin. Luonnollinen THC-H esiintyy jälkiä määrinä mutta lupaa paljon.

Tutustu 10-OH: een: Hydroksijohdannainen

Watermelon Zkittlez -kertakäyttötuotteemme sisältää myös 10-OH: ta, hexahydrokannabinolin hydroksijohdannaista. Vaikka sitä esiintyy pieninä määrinä kannabiskasvissa, se tuotetaan pääasiassa laboratorioissa käyttäen CBD: n vetytystä, terpeenejä tai keinotekoisten mahamehujen käyttöä. 10-OH syntyy hexahydrokannabinolin hapettamisen kautta sytokromi P450 -entsyymin avulla, joka on pääasiassa maksassa. Se on keskeinen rooli vieraiden aineiden aineenvaihdunnassa.

Koe CCELL-tekniikka paremman höyrynlaadun saavuttamiseksi

EL GRINGO käyttää edistyksellistä CCELL-tekniikkaa Watermelon Zkittlez -kertakäyttötuotteessaan. Tieteellisesti suunniteltu tasaiselle huokoisuudelle ja tasaiselle lämmön jakautumiselle, laitteemme atomisoi tehokkaasti laajan valikoiman terpeenejä, tarjoten jopa kolmanneksen enemmän. Optimoidulla keramiikka-koostumuksella ja parannetulla kelojen suunnittelulla se tarjoaa ylivertaista lämmönsiirtoa ja ylpeilee edistyneellä hapettumista kestävällä käsittelyllä lämmityskelassa. Tämä johtaa tarkkaan vastukseen ja huomattavaan 20%: n parannukseen tuotteen johdonmukaisuudessa, samalla kun haitallisten sivutuotteiden, kuten aldehydien, määrä vähenee huomattavasti 57%. Tuotteemme valmistetaan vesijärjestelmissä, mikä vaatii kolmanneksen vähemmän prosessointia.

Laiton, turvallinen ja sääntöjenmukainen

EL GRINGO varmistaa, että kaikki tuotteemme ovat 100% laillisia ja valmistettu EU: ssa hamppupohjaisesta CBD: stä. Muista kuitenkin pitää tuotteemme lasten ulottumattomissa ja pidättäytyä käytöstä, jos olet raskaana, imetät, olet aktiivinen kuljettaja tai käytät raskasta konetta. Väärinkäytön tapauksessa on tärkeää kuluttaa riittävästi ruokaa ja juomaa, koska mahdolliset vaikutukset häviävät muutaman tunnin kuluessa. Vältä moottoriajoneuvojen ajamista tai raskaiden koneiden käyttöä käytön jälkeen. Tuotteemme noudattavat lain nro 167/1998 §5 määräyksiä ja ne on tarkoitettu teollisiin, teknisiin ja puutarhanhoitotarkoituksiin. Niitä ei tule käyttää suoraan tai tupakoida, ja ne ovat keräilyesineitä, jotka ovat saatavilla vain yli 18-vuotiaille yksilöille.

3800236001249
 Reviews

Be the first to write your review !