9% THC-H + 35% 10-OH SKYWALKER OG DISPOSABLE - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC
search
  • 9% THC-H + 35% 10-OH SKYWALKER OG DISPOSABLE - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC

9% THC-H + 35% 10-OH SKYWALKER OG DISPOSABLE - EL GRINGO

49,55 €

EL GRINGO THC-H SKYWALKER OG: Hamppupohjaisen innovaation tulevaisuus

Koe tulevaisuuden hampputuotteet El Gringon mullistavalla THCH Skywalker OG -kertakäyttölaitteella. Tämä tuote on huolellisesti suunniteltu hienostuneille nautiskelijoille ja tarjoaa ennenkuulumattoman yhdistelmän 9% THCH:ta ja 35% 10-OH:ta, jotka ovat peräisin legendaarisesta Skywalker OG:sta - hybridi-ihmeestä, joka on peräisin Mazar- ja Blueberry OG -lajikkeista. Tämä ainutlaatuinen sekoitus tarjoaa houkuttelevan profiilin: mausteinen, yrttinen maku maanalaisten sävyjen kera, jota täydentävät diesel, mänty ja mausteiset yrttiset aromit.

Määräalennus

Määrä Määräalennus Säästät
2 5% 4,95 €
3 10% 14,86 €
10 30% 148,64 €
Määrä


Volume discounts

Quantity Määräalennus You Save
2 5% Up to 4,95 €
3 10% Up to 14,86 €
10 30% Up to 148,64 €
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

9% THC-H + 35% 10-OH SKYWALKER OG KERTAKÄYTTÖLAITE - EL GRINGO

Innovatiiviset kannabinoidit: THC-H & 10-OH

THC-H: Uusi rintama kannabinoiditutkimuksessa. Yli 100 kannabinoidia on tunnistettu hamppu- ja marihuanakasveista, ja THC-H erottuu joukosta. Luotu uudenlaisen 'terpenylaation' prosessin kautta, THC-H:lla on pidempi molekyylirakenne, mikä lisää sen affiniteettia kannabinoidireseptoreihin. Vaikka THC-H:ta esiintyy luonnollisesti vain jälkiannoksina, se edustaa merkittävää edistysaskelta hamppuinnovaatiossa.

10-OH: Tämä hexahydrokannabinolin hydroksijohdannainen on osoitus tieteellisestä kekseliäisyydestä. Vaikka sitä esiintyy luonnollisessa kannabiksessa minimaalisina määrinä, tuotteissamme oleva 10-OH syntetisoidaan monimutkaisten tekniikoiden, kuten CBD:n hydridaation ja keinotekoisten mahamehujen käytön, avulla. Tämä on osoitus sitoutumisestamme huippuluokan hamppumaailman edelläkävijänä.

Edistyksellinen CCELL-tekniikka

CCELL-tekniikkamme uudelleenmäärittelee höyryn tehokkuuden. Suunniteltu optimaaliseen huokosten jakautumiseen ja tasaiseen lämmönjakautumiseen, se varmistaa terpeenien täydellisemmän atomisaation ja rikkaamman kokemuksen. Edistyksellisen käämintäsuunnittelun ja hapettumisenkestävän käsittelyn ansiosta se takaa johdonmukaisen suorituskyvyn ja vähentää merkittävästi haitallisten sivutuotteiden tuotantoa jopa 57%. Tämä asettaa uuden standardin höyrystämisen turvallisuudelle.

Laadun ja turvallisuuden takaaminen

Laboratoriokoe-erät: Jokainen erä käy läpi itsenäisten laboratorioiden tiukan testauksen, mikä takaa 0,00% THC:n ja vertaansa vailla olevan puhtauden. Sitoutumisemme turvallisuuteen ja laatuun on järkkymätön.

THC-vapaus-takuu: Tuotteemme on valmistettu parhaista luonnollisista ainesosista, ja se on täysin vapaa THC:sta, mikä takaa noudattamisen ja mielenrauhan.

Lakisääteiset vaatimukset ja käyttöohjeet

100% Laillista ja EU:ssa valmistettua: Ylpeästi EU:ssa valmistettu, tuotteemme noudattavat korkeimpia laillisuuden ja laadun standardeja.

Vastuuvapauslauseke: Tuotteemme on tarkoitettu vain teollisiin, teknisiin ja puutarhakäyttötarkoituksiin eivätkä ne ole tarkoitettu suoraan nautittaviksi tai poltettaviksi. Pidä lasten ulottumattomissa ja pidättäydy käytöstä, jos olet raskaana tai imetät. Vältä raskaiden koneiden käyttämistä tai ajamista nauttimisen jälkeen.

Ikärajoitus: Myynti on rajoitettu yli 18-vuotiaille.

3800236001232
 Reviews

Be the first to write your review !