9% THCH VAPE + 35% 10-OH MANGO KUSH 2ml (0%THC) CORE WEED MEDVAPE THC
search
  • 9% THCH VAPE + 35% 10-OH MANGO KUSH 2ml (0%THC) CORE WEED MEDVAPE THC

9% THCH VAPE HYBRID MANGO KUSH 2ml (0%THC) CORE

66,07 €

9% THCH + 35% 10-OH MANGO KUSH - Koe innovaation huippu

Mango Kush - Trooppisen maun sinfonia

Sukella maailmaan, jossa maku kohtaa innovaation 9% THCH + 35% 10-OH Mango Kush -kertakäyttöisellä ytimellämme. Tämä tuote on suunniteltu sekä hienostuneille käyttäjille että satunnaisille käyttäjille ja uudelleenmäärittelee huippulaadun. Mango Kush -maku ei ole pelkkä maku, se on trooppinen matka.

Määräalennus

Määrä Määräalennus Säästät
2 5% 6,61 €
3 10% 19,82 €
10 30% 198,22 €
Määrä


Volume discounts

Quantity Määräalennus You Save
2 5% Up to 6,61 €
3 10% Up to 19,82 €
10 30% Up to 198,22 €
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

9% THCH + 35% 10-OH MANGO KUSH DISPOSABLE CORE

Valmistettu puhtaudesta - Ei THC: tä, vain parhaat luonnolliset ainesosat

Sitoutumisemme laatuun on vertaansa vailla. Varmistamme, että jokainen tuote on THC-vapaa, omaksuen parhaat luonnolliset ainesosat, puhtaat orgaaniset kannabinoidit ja terpeenit ilman lisäaineita. Tämä puhtaus ei ole vain lupaus, se on takuu, ja jokainen erä testataan tiukasti itsenäisissä laboratorioissa varmistaen 0,00% THC-pitoisuuden ja vertaamattoman laadun.

THC-H: Uusi eturintama kannabinoiditutkimuksessa

Kannabinoidien maailma on laaja, yli 100 tunnistettua kannabinoidia hamppu- ja marihuana-kasveissa. THC-H tai tetrahydrokannabihexoli, on maailmanlaajuinen löytö tällä alalla. Se edustaa uutta molekyyliä, jossa on pidempi ketju kuin THC, vihjaillen suuremmasta sitoutumisesta ihmisen kannabinoidireseptoreihin. Se esiintyy luonnostaan ​​pieninä määrinä, ja sen esiintyminen tuotteessamme on todiste innovatiivisesta lähestymistavastamme.

10-OH: Hydroksyyliderivaattien ihme

10-OH, hexahydrokannabinolin hydroksyyliderivaatti, esittelee tieteellistä osaamistamme. Vaikka se esiintyy pieninä määrinä kannabiksessa, laboratoriomme prosessit, mukaan lukien CBD: n ja terpeenien vetytys, varmistavat sen optimaalisen esiintymisen. Se on monimutkaisten hapettumisprosessien tulos, heijastaen sitoutumistamme edistykselliseen kannabinoiditutkimukseen.

CCELL-tekniikka - Tehokkuuden ja turvallisuuden maksimointi

CCELL-tekniikkamme asettaa uudet standardit höyryn tehokkuudelle. Se varmistaa tasaisen huokoisuuden ja tasaisen lämmön, atomisoimalla laajemman valikoiman terpeenejä ja tarjoamalla jopa 34% enemmän tehokkuutta. Optimoitu keramiikkaseos ja edistynyt käämintäsuunnittelu lisäävät lämmönsiirtoa, kun taas lämmityskäämin hapettumisenkestävä käsittely parantaa tarkkuutta ja yhdenmukaisuutta 20%. Jopa 57% vähemmän haitallisten sivutuotteiden tuotantoa tuotteemme ei pelkästään tarjoa huippulaatua, vaan tekee sen myös turvallisesti ja kestävästi.

Laiton, turvallinen ja vastuullinen

Kaikki tuotteemme ovat 100% laillisia ja ne on valmistettu EU: ssa hamppuista peräisin olevasta CBD: stä. Niitä testataan tiukasti noudattamaan lakia nro 167/1998 §5, mikä varmistaa laillisen noudattamisen ja äärimmäisen turvallisuuden. Korostamme, että näitä tuotteita ei tule käyttää suoraan tai polttaa, ja ne on tarkoitettu ainoastaan teollisiin, teknisiin ja puutarhatalouden tarkoituksiin.

Turvallisuus- ja käyttöohjeet

Turvallisuutesi on meille ensisijainen. Pidä nämä tuotteet poissa lasten ulottuvilta ja vältä niiden käyttöä, jos olet raskaana, imetät, olet aktiivinen tai ammattimainen kuljettaja tai raskasta konetta käyttävä. Väärinkäytön tapauksessa muista, että nesteytys ja syöminen voivat lieventää vaikutuksia, jotka yleensä häviävät muutamassa tunnissa. Älä aja tai käytä raskasta konetta käytön jälkeen. Tämä on keräilijän kohde, tarkoitettu yli 18-vuotiaille henkilöille.

CORE
3800236001140
 Reviews

Be the first to write your review !