9% THCH VAPE + 35% 10-OH FRESH STRAWBERRY 2ml (0%THC) CORE WEED MEDVAPE THC
search
  • 9% THCH VAPE + 35% 10-OH FRESH STRAWBERRY 2ml (0%THC) CORE WEED MEDVAPE THC

9% THCH VAPE SATIVA FRESH STRAWBERRY 2ml (0%THC) CORE

66,07 €

9% THCH + 35% 10-OH TUOREEN MANSIKAN KÄYTETTÄVÄYTEN YDIN

Koe ennennäkemätön tuoreus TUOREEN MANSIKAN maussa

Sukella edistyneen kannabinoiditeknologian maailmaan 9% THCH + 35% 10-OH Tuoreen Mansikan käyttöydin kanssa. Tämä tuote on suunniteltu sekä harrastajille että nautiskelijoille ja se on osoitus innovaatiosta ja puhtaudesta hampputuotteiden markkinoilla.

Määräalennus

Määrä Määräalennus Säästät
2 5% 6,61 €
3 10% 19,82 €
10 30% 198,22 €
Määrä


Volume discounts

Quantity Määräalennus You Save
2 5% Up to 6,61 €
3 10% Up to 19,82 €
10 30% Up to 198,22 €
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

 9% THCH + 35% 10-OH FRESH STRAWBERRY DISPOSABLE CORE

100% THC-vapaa: Puhtaat ja luonnolliset kannabinoidit ja terpeenit

Sitoutumisemme laatuun tarkoittaa, että jokainen tuote on täysin THC-vapaa ja sisältää vain hienoimpia luonnollisia ainesosia. Uskomme puhtaiden luomukannabinoidien ja terpeenien voimaan ilman lisäaineita, jotta voimme tarjota tuotteen, joka on aito ja turvallinen.

Tiukka laboratoriokoe takaa tinkimättömän laadun

Jokainen erä käy läpi itsenäisten laboratorioiden tiukan testauksen. Takaamme, että tuotteissamme ei ole 0,00% THC-pitoisuutta, varmistaen niiden täyttävän korkeimmat laatu- ja turvallisuusstandardit.

Innovatiivinen THC-H-kannabinoidi

Tuotteissamme tutkitaan THC-H-kannabinoidia, joka on uusi luku kannabinoiditutkimuksessa. Tämä kannabinoidi muodostuu ainutlaatuisen prosessin kautta nimeltään "terpenylaatio", jossa heptyyliresoriinia yhdistetään terpeenijohdannaisen kanssa luodakseen molekyylin, jolla on vahvempi affiniteetti kannabinoidireseptoreihin. Tuotteen luontaisesti esiintyvät jäämät hyödynnetään tehokkaasti.

10-OH: Hexahydrokannabinolin hydroksijohdannainen

10-OH, hexahydrokannabinolin hydroksijohdannainen, on toinen tähtiainesosa. Vaikka sitä esiintyy pieninä määrinä kannabiksessa, 10-OH:ta syntetisoidaan laboratoriossa yhdenmukaisuuden ja tehokkuuden takaamiseksi, tarjoten ainutlaatuisen lisän kannabinoidiprofiiliimme.

CCELL-teknologia parempaa käyttökokemusta varten

CCELL-teknologia varmistaa vertaansa vailla olevan laadukkaan höyryn. Tieteellisesti lasketun huokosten ja tasaisen lämmön jakautumisen ansiosta EVO atomisoi laajemman valikoiman terpeenejä. Lämmityskelan edistynyt hapettumisenkestävä käsittely takaa johdonmukaisuuden ja turvallisuuden, vähentäen haitallisia sivutuotteita merkittävästi.

Laillisia, turvallisia ja vastuullisia

Kaikki tuotteemme ovat 100% laillisia, valmistettu EU:ssa hamppupohjaisesta CBD:stä. Noudatamme tiukkoja ohjeita varmistaaksemme, että tuotteemme ovat turvallisia, luotettavia ja korkealaatuisia.

Käyttövastuuvapauslauseke

Tuotteemme on tarkoitettu yli 18-vuotiaille aikuisille eivätkä ne sovi raskaana oleville tai imettäville naisille, kuljettajille tai raskasta koneistoa käyttäville. Väärinkäytön tapauksessa vaikutukset laimenevat muutamassa tunnissa. Älä käytä ajoneuvoja tai raskasta koneistoa käytön jälkeen. Tuotteemme ovat sopusoinnussa vuoden 167/1998 §5 kanssa ja ne on tarkoitettu vain teollisiin, teknisiin ja puutarhanhoitotarkoituksiin - eivät suoraan kulutukseen tai tupakointiin.

Keräilijän aarre harrastajalle

Tämä tuote on keräilijän aarre, joka heijastaa hampusta peräisin olevien tuotteiden maailman hienostuneisuutta ja edistyneisyyttä. Tutustu kannabinoidien syvyyteen ja puhtauteen 9% THCH + 35% 10-OH Tuoreen Mansikan käyttöydin kanssa - innovaation ja laadun huippu markkinoilla.

3800236001164
 Reviews

Be the first to write your review !