• Uusi
MANGO 8% THCH VAPE 1ml - HERO MEDVAPE WEED THC
search
  • MANGO 8% THCH VAPE 1ml - HERO MEDVAPE WEED THC

MANGO 8% THCH VAPE 1ml - HERO

49,55 €

Esittelemme HERO Mango 8% THCH - Höyrytettävä neste & 35% 10-OH 1 ml

Tutustu vastustamattomaan mangon makuun, joka on rikastettu vallankumouksellisella 8% THCH- ja 35% 10-OH -kaavallamme HERO Mango -höyrytettävässä nesteessä.

Määräalennus

Määrä Määräalennus Säästät
2 5% 4,95 €
3 10% 14,86 €
10 30% 148,64 €
Määrä


Volume discounts

Quantity Määräalennus You Save
2 5% Up to 4,95 €
3 10% Up to 14,86 €
10 30% Up to 148,64 €
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

MANGO 8% THCH VAPE & 35% 10-OH 1ml - HERO

THCH, innovatiivinen fytorannabinoidi, esiintyy luonnollisesti vain pieninä määrinä kannabiskasvissa. Edistynyt "terpenylaatioprosessimme", joka sisältää ylimääräisten hiiliatomien lisäämisen CBD-molekyyliin käyttäen terpeenijohdannaista, johtaa ainutlaatuiseen ja erittäin haluttuun yhdisteeseen kannabinoidimaailmassa.

Korkealaatuiset ainesosat

HERO Vapesilla laatu on ensisijainen tavoitteemme. Teemme yhteistyötä yksinomaan johtavien höyrytettävien tuotteiden toimittajien kanssa hankkiaksemme hienoimmat ainesosat tuotteisiimme. Valitessasi HERO:n, valitset tinkimättömän laadun ja varmistat ylivertaisen höyrytyslaadun.

Tuotteemme on tarkasti valmistettu parhaista luonnollisista ainesosista, sisältäen puhtaita orgaanisia kannabinoideja ja terpeenejä ilman lisäaineita. Jokainen erä käy läpi tiukan riippumattoman laboratoriotestauksen, taaten 0,00% THC-pitoisuuden.

CCELL-höyrytysteknologia

Höyrytettävät tuotteemme on varustettu viimeisimmällä CCELL-tekniikalla, mikä takaa jatkuvan ja tasaisen höyrytyslaadun. Tieteellisesti laskettu huokosten jakautuminen ja tasainen lämmönjakelu EVO-höyrytyskammioissa toimittavat jopa 34% enemmän terpeenejä. Optimoitu keraaminen koostumus ja edistynyt käämintäsuunnittelu parantavat lämmönsiirtoa. Lämmityskäämit on käsitelty hapettumista vastaan, tarjoten tarkkaa vastusta ja 20%:n parannuksen tuotteen yhdenmukaisuuteen.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE:

Kaikki tuotteemme ovat 100% laillisia ja ylpeästi valmistettuja EU:ssa hampusta johdetusta CBD:stä. Pidä ne poissa lasten ulottuvilta ja vältä käyttämistä, jos olet raskaana, imetät, olet aktiivinen ammattikuljettaja tai raskasta konetta käyttävä työntekijä. Älä aja moottoriajoneuvoa tai käytä raskasta konetta käytön jälkeen. Tuotteemme noudattavat lakia nro 167/1998 §5 ja ne on tarkoitettu teollisiin, teknisiin ja puutarhakäyttöön. Ne eivät ole tarkoitettu suoraan nautittaviksi tai tupakointiin. Tuotteet ovat saatavilla vain 18 vuotta täyttäneille ja ne on tarkoitettu keräilyesineiksi.

3800236001508
 Reviews

Be the first to write your review !