• Uusi
9% THCH VAPE + 35% 10-OH JUICY APPLE 2ml (0%THC) CORE WEED MEDVAPE THC
search
  • 9% THCH VAPE + 35% 10-OH JUICY APPLE 2ml (0%THC) CORE WEED MEDVAPE THC

9% THCH VAPE SATIVA JUICY APPLE 2ml (0%THC) CORE

66,07 €

9% THCH + 35% 10-OH MEHUKAS OMENA - KERTAKÄYTTÖINEN YDIN

Tutustu uuteen aikakauden kärkituotteeseen, 9% THCH + 35% 10-OH Mehukas Omena Kertakäyttöinen Ydin, joka on luotu tarjoamaan ainutlaatuinen ja vaikuttava elämys. Tämä tuote on yhdistelmä huipputeknologiaa ja luonnon parhaita ainesosia, mukanaan tuoden terpenoiden ja kannabinoidien vivahteikkaan maailman suoraan sinun käyttöösi.

Määräalennus

Määrä Määräalennus Säästät
2 5% 6,61 €
3 10% 19,82 €
10 30% 198,22 €
Määrä


Volume discounts

Quantity Määräalennus You Save
2 5% Up to 6,61 €
3 10% Up to 19,82 €
10 30% Up to 198,22 €
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

9% THCH + 35% 10-OH JUICY APPLE DISPOSABLE CORE

Mehukas omenan maku:

Koe raikkaan mehukkaan omenan maku jokaisella käyttökerralla. Tämä tuote on suunniteltu herättämään aistisi ja tarjoamaan miellyttävä kokemus.

THC-vapaa:

Meidän sitoutumisemme on tarjota sinulle puhtaita ja luonnollisia ainesosia. Tämä tuote on 100% THC-vapaa, sisältäen vain parhaita luomukannabinoideja ja terpeenejä ilman lisäaineita.

Laboratoriotestattu:

Jokainen erä on testattu riippumattomissa laboratorioissa, jotta voimme taata 0,00% THC-pitoisuuden ja ylivoimaisen laadun.

THC-H:

Tutkimusmatka kannabinoidien maailmaan ei koskaan lopu. Yli 100 kannabinoidia on tunnistettu hamppu- ja marihuanakasveista. THC-H on yksi uusimmista löydöistä, ja se on luotu ainutlaatuisella "terpenylointi" -reaktiolla, joka yhdistää heptyyliresorsinolin ja terpeenijohdannaisen PMD:n luoden pitkäketjuisen molekyylin.

10-OH:

10-OH on heksahydrokannabinolin hydroksijohdannainen, joka esiintyy luonnossa vain jäljillä kannabiskasvissa. Laboratoriossa se tuotetaan vedyttämällä CBD:tä tai käyttämällä keinotekoisia mahalaukunesteitä. 10-OH syntyy heksahydrokannabinolin hapettumisesta sytokrom

i P450 avulla, joka on tärkeä entsyymi vieraan aineiden aineenvaihdunnassa.

CCELL-teknologia:

Tämä tuote on suunniteltu käyttäen CCELL-teknologiaa, joka takaa tasaisen lämmönjaon ja terpeenien tehokkaamman atomisoinnin. Innovatiivinen keraaminen kaava ja paranneltu käämimuotoilu mahdollistavat jopa 34% paremman terpeenien toimittamisen. Lisäksi tuotteemme käämin hapettumisenkestävä käsittely takaa tarkemman resistanssin ja 20% paremman tuotteen johdonmukaisuuden. Aldehydien tuotanto on jopa 57% vähäisempää, mikä tekee tuotteestamme turvallisemman käyttäjälle.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE:

Kaikki tuotteemme ovat 100% laillisia ja valmistettu EU:ssa hampusta johdetusta CBD:stä. Tuotteet on pidettävä lasten ulottumattomissa. Ne eivät sovi raskaana oleville tai imettäville naisille, aktiivisille ja ammattiautoilijoille tai raskaiden koneiden käyttäjille. Väärinkäytön sattuessa suosittelemme juomaan ja syömään riittävästi; mahdolliset vaikutukset häviävät muutamassa tunnissa. Älä aja moottoriajoneuvoja tai käytä raskaita koneita nauttimisen jälkeen. Tuote noudattaa lakia nro 167/1998 §5.

Tuote on tarkoitettu seuraaviin tarkoituksiin; teollisuudelle, teknisille ja puutarhaviljelytarkoituksiin. Ei ole tarkoitettu suoraan kulutukseen tai tupakointiin.

Tämä on vain keräilijöiden tuote.

Tuotteet ovat myynnissä vain yli 18-vuotiaille henkilöille.

CORE
3800236001133
 Reviews

Be the first to write your review !